Ако се поклоните на новолунието, можете да получите подарък в

...
Ако се поклоните на новолунието, можете да получите подарък в
Коментари Харесай

Новолуние във везни

Ако се поклоните на новолунието, можете да получите подарък в границите на лунния месец.

Луната към този момент не се вижда, тъй като се намира сред Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към нашата планета и нейната светлина се скрива в тъмнината. На небето следва да настъпи новолуние и да стартира новият лунен месец. Това ще стане на 28 септември в 21:27ч.

При новолуние понижават течностите в организма, в природата настъпват отливите и това е сложен интервал за хипотониците – хората с ниско кръвно налягане. Емоционалният спад оказва неподходящо въздействие и върху хората страдащи от меланхолия. Организмът отслабва, имунитета е снижен и елементарно се прихващат заболявания. Обикновено новолунието е време на срив, по тази причина се пробвайте да намалите физическата интензивност и да сведете до най-малко напрежението.

Всяко новолуние попада в един от знаците на Зодиака и приемайки неговите качества, придобива избран „ привкус”. Сегашното новолуние попада в най-очарователният знак Везни – знакът на партньорството, по тази причина би трябвало да му отделите повече внимание.
Замислете се за връзките си с хората, с колегата си. Как се проявявате като другар, сътрудник, помощник, сътрудник? Ако във вашата връзка или настоятелен връзки нещата не вървят напълно безпрепятствено, това може да се прояви точно в този момент. Бъдете общителни и дипломатични. Всичко би трябвало да бъде приведено в равновесие.

В любовен проект, нереалистично е да се чака, че връзката на двама души ще мине без никакви разтърсвания. Изяснете връзките си, обсъдете какво не им доближава на тях, на щастието ви. Добрата връзка не може да просъществува без взаимни отстъпки. Това значи, че всеки би трябвало да се откаже от нещо и да се нагодите един към различен, да намерите междинното състояние, което устройва и двама ви. Компромисът би трябвало да носи изгода и за двамата сътрудници. Това несъмнено не значи, че всички взаимни отстъпки си костват и че всяка връзка, където се вършат, безусловно ще бъде сполучлива. Ако пътищата ви се разделят и всеки живее собствен личен живот, това не е връзка.

Този лунен месец може да донесе доста нови запознанства, да се сприятелите с забавни хора, да имате съдбовни пресичания. Благоприятното състояние на Юпитер към новолунието дава обещание великодушни дарове. Не забравяйте обаче, че Юпитер основава благоприятни условия, удобни обстановки, само че не прави работата вместо вас. С други думи, той може да отвори вярната врата, само че ще би трябвало да влезете през нея сами. Така не трябва да очаквате, че всичко ще се реши от единствено себе си. Ще бъде належащо да се положат някои старания, с цел да се реализира мечтаното, макар че несъмнено, с поддръжката на нашия великодушен небесен настойник, това ще стане доста по-лесно.

Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация” и работа над своя имидж. Обърнете внимание на вашия външен тип, здраве, хубост. Това е вашата визитна картичка по всевъзможен метод. Време е да инвестирате лично време, разсъдък и пари в своята хубост, здраве, външен тип.

Въздържайте се от рязане на коса в новолуние - античните тибетски астролози поучават това. Те са вярвали, че прическа, направена в деня на новолунието редуцира живота на човек. Подходящо време за започване на лунна диета. Еднодневното недояждане (от часът на новолунието и идващите 24 часа) в същото време е отлична превантивна мярка, защото нездравословните субстанции се извеждат добре от тялото, предотвратяват се някои болести. На този ден организмът се почиства изключително дейно.

Новолунието е добър ден да се сбогувате със старите привички. Ако да вземем за пример имате предпочитание да се откажете от тютюнопушенето, тогава е по-добре да го извършите в този момент при новолуние. Копнежът за тютюнопушене ще отшуми след няколко дни и всичко, което ще се случи по-нататък, е въпрос на вашата воля.

В деня на новолунието е по-добре да се отпуснете, да се отдадете на релакс, да отидете на масаж, да вземете вана с ароматни масла, да слушате приятна музика. Обмислете нови хрумвания, направете лист с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока.

Ако се поклоните на новолунието, можете да получите подарък в границите на лунния месец. Сега можете да си заредите лунна вода и да я употребявате. Ще бъде заредена с изключение на с силите на новолунието, също и на Венера и Юпитер, които по това време са в съразмерен аспект. Измивайте с нея лицето си всеки ден, пийте по-малко като пресъздавате по какъв начин се подмладяват клетките ви и ставате с всеки ден по-красиви. За останалото по какъв начин да я употребявате, прочетете в публикацията тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР