Ако се даде третия мандат на БСП или ДБ, ще

...
Ако се даде третия мандат на БСП или ДБ, ще
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Нищо не е загубено, с прагматичен подход може да има управление

Ако се даде третия мандат на Българска социалистическа партия или Демократична България, ще продължим диалозите за нов кабинет. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.
Ние подписахме съдружно съглашение. Но когато една от четирите обединения стартира да го нарушава – какво трябваше да създадем, попита риторично индивидът на Трифонов.

Грешките, които доведоха до неуспеха на обединението – ами, няма безгрешни, всички носят виновност. Ние подходихме търпеливо, по този начин създадохме илюзията в Политическа партия, че могат да изискват от нас, а не да водим естествен разговор. Прекалено доста се съобразявахме с доста неща, които не бяха верни, оправда държанието на Има Такъв Народ Йорданов.

Той посочи, че третият мандат се връчва на парламентарна група, а не на министър председател. Отива се на диалози при отворени благоприятни условия. Това е доста добре, тъй като министър председателят ще бъде излъчен след водене на диалози. Има благоприятни условия за изстудяване на пристрастеностите. Ако се получи прагматичен метод от всичките четири партии при третия мандат по всички въпроси – може да има кабинет, счита Тошко Йорданов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР