Ако се чудите какво ви е приготвил понеделник днес, вижте

...
Ако се чудите какво ви е приготвил понеделник днес, вижте
Коментари Харесай

Пълен с вълнения ден за 4 зодии, две да внимават с парите

Ако се чудите какво ви е приготвил понеделник през днешния ден, вижте хороскопа на " Марица ". Желаем ви сполучлив ден!

ОВЕН

Подходящ ден да си поставите високи цели. Дори и да не съумеете с всичко, няма подозрение, че ще се справите с доста неща. Често ще ви желаят помощ, а вие се стараете да не отказвате на никого. Важно е освен да се трудите интензивно, само че и добре да си отпочинете. Помнете това и го направете.

ТЕЛЕЦ

Започнете деня с значимите неща. Ако не губите времето си на вятъра, единствено за няколко часа ще се справите с проблеми, които другояче може да ви лишават дни. Импровизирайте, проявете креативност и търсете и други пътища за реализиране на задачите си. Вечерта е време за срещи и сантиментални трепети.

БЛИЗНАЦИ

Денят е цялостен с безредици, само че няма да зародят съществени проблеми. Струва си да бъдете деликатни с парите. Не е време да ги хвърляте напразно и да купувате скъпи движимости, които по този начин или другояче на са ви толкоз нужни. Проявете упоритост и не се предавайте, единствено по този начин ще имате триумфи.

РАК

Внимателно с парите през днешния ден. Не е най-хубавия ден за спонтанни покупки или покупко-продажби. Не вярвайте на тези, които ви дават обещание планини от злато. Може да се окажете лесна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите остарели неточности, да се извините на хора, които сте обидили несъзнателно.

ЛЪВ

Днес би трябвало да деянията самообладание и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи най-вече с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат въодушевени от дребни пътувания. Смяната на ситуацията ще ви зарадва, а занимания, изискващи фикция ще ви доставят огромно наслаждение.

ДЕВА

Лек и щастлив ден. С доста задания ще се справите чудесно и ще постигнете триумф там, където преди ви е било мъчно. Лесно ще намерите помощници, тъй като хората харесват концепциите ви. С общата работа може да стартира дълго другарство или красива сантиментална история. Ще научите доста нови и забавни обстоятелства.

ВЕЗНИ

Днес е време за отмора, забавление и срещи с хора, които са ви приятни. Не планирайте нищо значимо. Може да се върнете към остарели планове. Сега ще съумеете да ги приключите и то с отлични резултати. Финансите са ви постоянни и може да планирате някои покупки или вложения.

СКОРПИОН

Ден за значими диалози. Успявате да убедите всички, които преди са били скептични към вашите хрумвания и елементарно ще се договаряте. Възможно е намерите освен съдружници, само че и същински другари. Трудно е някой да остане безучастен към вашето омагьосване, тъй че е допустимо и начало на красива сантиментална история.

СТРЕЛЕЦ

Ден с забавни благоприятни условия. Може да се заемете с нещо ново и да извършите живота си по-разнообразен. Пълни сте с възторг, енергични сте и сте уверени. Това се харесва на близките. Те ще поддържат вашите хрумвания и на драго сърце ще ви оказват помощ. Все отново, бъдете деликатни в оценката на вашите благоприятни условия.

КОЗИРОГ

Сутринта е чудесно време за срещи. Може да обсъждате проекти, или просто да си поговорите. Във всеки случай диалозите ще се окажат приятни и потребни. Ще се наложи да деянията темперамент и да решите някои рутинни задания, освен това не толкоз увлекателни, само че въпреки всичко нужни.

ВОДОЛЕЙ

Ако бъдете по-настойчиви през днешния ден, сигурно ще имате положителни резултати. Не всички ще харесват вашите проекти. Често е въпрос на просто недоумение. Ще ви би трябвало време за пояснения, тъй че ще е належащо да се запасите и с самообладание. Може да решите много въпроси, свързани с дома.

РИБИ

Трудно ще се настроите през днешния ден за делова работа. Имате мощно предпочитание да отложите всичко, да починете или просто да прекарате прелестно времето си. Време е за другарство и срещи. Във всеки случай бързо намирате общ език и решения. Все отново, първо е нужно да се занимаете с някои незабавни проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР