Ако се чудите какво правят държавните чиновници в енергетиката, докато

...
Ако се чудите какво правят държавните чиновници в енергетиката, докато
Коментари Харесай

Експерт за бонусите в енергетиката: С чужди пари лесно се черпи, министърът да се поинтересува! А вие си пребройте стотинките, спрете два радиатора, едни чиновниците искат да пият и днес

Ако се чудите какво вършат държавните служители в енергетиката, до момента в който се пробвате да платите високите сметки за ток... И да, тези средства, тази облага, всички спомагателни бонуси са калкулирани в сметките ви. Защото сдружението е държавно и всички ние плащаме.

Това написа PR специалистът Любомир Аламанов във Facebook. Ето още от коментара му по горещата тематика:

А и най-малко енергетиката да се беше реформирала, или оптимизирала, или да беше спряла загубите, че отново ние ги плащаме. Нещо най-малко, някакъв най-малко малко рационален аргумент, че има прогрес. А то...

Не знам дали шефът е гербер или е от новите, само че министърът на енергетиката е добре да се поинтересува от обстановката. С непознати пари елементарно се черпи, са споделили хората. Явно би трябвало не изчегъртване, а тотално основаване отначало на всички държавни структури. Благодарим ти, Бойко, че ни остави такова завещание!

Политиците е добре да схванат, че всеки изхарчен държавен лев, т.е. взет от нашите налози, би трябвало да бъде обществено оповестен за какво и по какъв начин. Иначе няма да стане. Публичният запас е обществен освен при събирането, само че и при изразходването.

Пребройте си стотинките, спрете два радиатора или климатика, едни служители желаят да пият и през днешния ден.

Хубава вечер!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР