Ако се чудите къде да прекарате един страхотен и незабравим

...
Ако се чудите къде да прекарате един страхотен и незабравим
Коментари Харесай

Страхотен уикенд за без пари. Ето къде

Ако се чудите къде да прекарате един страховит и паметен уикенд покрай София, без да влагате съвсем никакви средства, новото видео във влога Urban life дава няколко страхотни хрумвания в тази тенденция.

Симеоновски езера

Това е мястото, където човек за броени минути не помни за градската среда, потъвайки в гората. До Симеоново се стига с градски превоз – рейс 67 и по-късно са ви нужни още към 30 минути пешком. Мястото разполага с доста шезлонги, пейки, беседки, масички и изобщо - всичко нужно, с цел да си изкарате добре и да се насладите на един спонтанен пикник измежду природата, да вземем за пример.

Ще се влюбите в това място – няма и спомен от шума на града, просто вземате кошница за пикник и добра компания и се радвайте на живота.

Природозащитен информативен център "Витоша "

Центърът е основан във връзка 60-та годишнина от оповестяването на Природен парк "Витоша " и отваря порти през май 1998 година Разположен е на 5 минути от кв. "Драгалевци ", в Музея на Витоша, където е събрана цялата история на планината. Музеят е безвъзмезден, работи всеки ден от 9:00 до 17:30 ч.

Гледката към съвсем цяла София е в действителност феноменална.

Копитото

Копитото е околност на Витоша, която е ситуирана тъкмо над София и се вижда от съвсем целия град като връх с особена форма, откъдето е и името. Там на 1345 м височина през 1985 година е построена телевизионна кула Копитото, която обслужва София и Софийска област.

Копитото е в действителност най-красивото място до София, където можеш да си изкараш супер готино с минимални средства. От "покрива на София " се открива в действителност неповторима панорама, подобаваща за релакс, а за какво не и за сантиментални оферти.

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Четете още:

Къде можеш да хапнеш безспорната българска класика в жанра

До Гърция без да излизаш от София. Ето по какъв начин

Къде се намират най-вкусните сладоледи в София

Най-подходящите места в София за първа среща

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР