Ако се чудите дали Huawei все още работи върху серията

...
Ако се чудите дали Huawei все още работи върху серията
Коментари Харесай

Huawei пуска гъвкав смартфон през септември, а 5G модел - през декември

Ако се чудите дали Huawei към момента работи върху серията Mate 30 в светлината на цялата неустановеност към възбраната на администрацията на Тръмп за търговия с американски компании, предоставящи програмен продукт и хардуер, отговорът е " да ". Ако се чудите дали Mate 30 ще има версия 5G, недейте! Сега е много ясно, че 5G е стилната дума на момента, тъй че, несъмнено, производител на телефони, толкоз огромен, колкото Huawei не може просто да пренебрегва това.

Mate 30 5G ще започва през декември, съгласно слайд от презентация, споделен от чиновници на компанията на 5G конференция в Русия. Този график е използван най-вече за съветския пазар, несъмнено - само че той също може да бъде добър знак за това, по кое време можем да чакаме цялото семейство Mate 30 да се появи в магазините по целия свят.

Е, в случай че в това време обстановката със глобите на Съединени американски щати не се утежни. Имайте поради, че някои 4G телефони от серията Mate 30 биха могли да излязат по-рано, може би през ноември, с които биха се вписали в предишния график на Huawei за фамилията Mate.

Гъвкавият Mate X, въпреки това, би трябвало да излезе през септември - до този миг Samsung може към този момент да е оповестил още едно сгъваемо устройство (и се надяваме също, че ще е издал Galaxy Fold, само че никой не знае със сигурност).

Mate X трябваше да излезе по-рано, само че Huawei искаше да подсигурява, че няма да преживее същата неуместна премиера като Samsung с Galaxy Fold, тъй че ще отнеме време, с цел да подсигурява, че първият сгъваем смарт телефон е подготвен за магазините.

Първият 5G уред на Huawei на пазара е Mate 20 X (5G), към този момент пуснат на някои пазари и приближаващ в Русия до броени дни.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР