Ако се борите ежедневно със симптоми като отслабена памет, проблеми

...
Ако се борите ежедневно със симптоми като отслабена памет, проблеми
Коментари Харесай

Домашно приготвена напитка изчиства тялото от тежките метали

Ако се борите всекидневно със признаци като отслабена памет, проблеми с концентрацията и внезапни смени в настроението, може да става въпрос за съществуване на тежки метали в организма. Разбира се, наложително е да се консултирате със експерт преди да прибегнете към каквото и да е деяние, написа actualno.com.

В наши дни отвред сме заобиколени с олово, живак, кадмий, стомана, алуминий, сплави, барий - субстанции, които са токсични за мозъка и организма ни. Те могат да са причинители и на болести като аутизъм, синдром на хиперактивност, деменция, синдром на Турет, Паркинсон и други

Тежките метали срещаме на всички места, както и в пестициди, фунгициди, хербициди, ваксини, масло, бои, химикали, боклуци - безусловно във всяко нещо към нас.
Симптоми за съществуването на тежки метали
Някои от признаците може да са проблеми с паметта и концентрацията, промяна на настроенията, аутизъм, мозъчна мъгла, отмалялост, меланхолия и демотивация, тревога. Тежките метали могат да породят и болест на Паркинсон, деменция, Алцхаймер, булимия. Всички те са провокирани от огромно съществуване на живак в мозъка. Тежките метали се окисляват в мозъка и по този метод предизвикват разстройства и разстройства. Те въздействат на невротрансмитерите и импулсите.

За благополучие, в някои обстановки можем да отстраняваме тези химикали от организма си преди да е станало прекомерно късно. За това ни оказва помощ храната. Домашно приготвено “вълшебно” смути ще ви помогне да се отървете от всички тежки метали в тялото си. За задачата ще са ви нужни няколко потребни съставки, които елементарно може да откриете и да си набавите. Ето и кои са те:

- Прах от кълнове ечемик - те ще спомогнат за пречистването на червата, далака, панкреаса и репродуктивната система от тежките метали;

- Кориандър - по опция си набавете свеж. Той ще се оправи с труднодостъпните места и сполучливо ще ги пречисти;

- Горски боровинки - за предварителна защита от заболяването на Алцхаймер, ще отстрани тежките метали от мозъка. Но наложително би трябвало да са горски, а не обикновени;

- Спирулина - спирулината ще се погрижи за пречистването на мозъка, нервната система и черния дроб;

- Атлантическо дулсе - това са сушени водорасли от региона на Атлантическия океан, които може да откриете в множеството биомагазини. Премахва живака от организма.

В какво количество да ги употребявате за смутито:
1 ч.л. спирулина; 1 чаша свеж кориандър; 2 чаши горски боровинки; 1 ч.л. прахуляк от кълнове ечемик; 1 с.л. атлантическо дулсе; 1 чаша сок от портокал; 2 банана; Вода по отношение на желанието ви за плътност.
Портокалът и бананите се прибавят за възстановяване на усета, само че не са наложителен съставен елемент. Поставете всичко в блендер и блендирайте, до момента в който не получите мечтаната плътност на сместа. Изпива се директно след подготвяне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР