Ако САЩ извършат ядрен опит, то Русия може да направи

...
Ако САЩ извършат ядрен опит, то Русия може да направи
Коментари Харесай

Путин: Технически подготвени сме за ядрена атака, ако ни предизвикат

„ Ако Съединени американски щати извършат нуклеарен опит, то Русия може да направи същото “, разгласи президентът на Русия Владимир Путин в изявление за съветски медии.

Изстреляната преди дни балистична ракета е била тест за подготвеност на нуклеарните сили

Той посочи, че страната му е подготвена от военно-технологична позиция за нуклеарна война, само че към този момент никой не бърза за това. „ Оръжията съществуват, с цел да ги използваме. Ние имаме наши лични правила “, добави Путин.

Ако Съединени американски щати изпратят войски в Украйна, това ще се смята за забележителна ескалация на войната, предизвести още съветският президент.

В изявлението Путин съобщи, че Русия няма желание да се бърка в идните избори за президент на Съединени американски щати и ще работи с този водач, който бъде определен .

Руският президент акцентира, че Доналд Тръмп, когато е бил президент, го е подлагал на критика. И разгласи още веднъж,  че симпатизира на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

И двамата си осигуриха нужния брой делегати, с цел да бъдат публично издигнати

Путин разяснява и участието на Финландия в НАТО и сподели, че освен това състояние Русия ще разположи военни на границата със страната. „ Ние нямахме военни там, само че в този момент ще имаме. Там нямаше системи за заличаване, само че в този момент те ще появят “, акцентира съветският президент.

Той дефинира присъединението на Финландия и на Швеция към Алианса като „ безсмислена стъпка “.

Изборите в Русия ще се проведат от 15 до 17 март

На 15-17 март в Русия ще се проведат президентски избори и е съвсем несъмнено, че Путин ще бъде избран отново за шести мандат.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР