Ако съм на мястото на правителството няма да пипна палатките.

...
Ако съм на мястото на правителството няма да пипна палатките.
Коментари Харесай

Фучеджиева: Ако имах амбиции да изчистя България от мутри не бих се снимала с човек, който е разговарял с Маджо

Ако съм на мястото на държавното управление няма да пипна палатките. Нека да си стоят по кръстовищата. Нека и да си вършат шествията. Така или другояче са шепа хора в подтекста на един народ. Трафикът и наглостта са леко досадни, само че ние също умеем да чакаме. Това написа във "Фейсбук " писателката Милена Фучеджиева.

"Обаче в случай че съм на мястото на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския няма да търкам мнения във фейсбук.

Аз търкам мнения. Била съм упреквана, че го върша от хора, които поддържат Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Към него обаче упреци за същото от тях няма, няма и да има.

Скандално видео разкрива по какъв начин рапортуват на Христо Иванов за диалог с Маджо

Аз мога да търкам колкото си желая, тъй като съм свободен човек на който няма по какъв начин някой да рапортува за диалог на общ прочут с Маджо.

Допирни точки нямаме. А и да имахме, аз нямам упоритости да ръководя България, чистейки я от мутрите. Аз съм публицист и сценарист и като такава може би даже би трябвало да познавам Маджо, тъй като е харизматичен облик от ъндърграунда.

Хелоу, Маджо.

Ако имах упоритости да ръководя България и да я изчистя от мутрите, не бих се снимала с човек, който единствено преди секунди ми е загатнал за нечии диалог с Маджо. Камо ли да го оставя да ме прегърне. И то по време на лайв лъчение. Освен в случай че нямам различен избор с изключение на да го оставя да ме прегърне.

Неудобните за един политик мнения могат да бъдат изтрити, само че фотографията и фрагментите с целия разказ към тях, остават като дебела, неизтриваема въпросителна.

Кой ще е притежателят на тази фотография, направена с цел да не бъде пропуснат снимания когато Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския стане министър председател. Тя е напълно действително, материализирало се парче от баницата за която се молеха оня ден на Доган. В случая обаче евентуално става дума за нова възможна баница, тази която се бори с Догановата.

Впрочем отидете на стената на Бойко Борисов. Отдолу под всеки негов статус и фотография го вършат на пух и прахуляк с негативни мнения. Мутра, отпадък и проливен дъжд ежедневни хули, обиди, както и извънредно остри, от време на време основателни реплики против него и ръководството му. И никой не трие и дума.

Ето го продължението на диалога на Христо Иванов с Ламбовски

Съжалявам, че този диалог не може да бъде избегнат. Единствената причина са високите стандарти, които Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския твърди, че желае да наложи в обществото благодарение на пакета от дейности, които той и последователите му са подхванали.

Затова е рационално управляващите да не си изпускат нервите и да оставят протестиращите да стачкуват. Те обезверено имат потребност от принуждение върху тях, само че до този миг Борисов е потвърдил, че не е почитател на насилието, дано по този начин да бъде и отсега нататък.

Нищо от това нямаше да напиша в случай че не бях алена буржоазия. Упс. И Минеков и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския са алена буржоазия. Е, нищо, на тях всичко им е простено, тъй като са...симпатични.

И неслучайно пиша единствено тук и не в нечия медия. Това са мои персонални наблюдения и отзиви с които не искам да наемам която и да било медия, камо ли аз да се наемам с хонорар под каквато и да било форма.

Успех на всички, които имат потребност от него - само че не непременно. Цената е от голямо значение и постоянно става ясно.

Ако съм на мястото на държавното управление няма да пипна палатките. Нека да си стоят по кръстовищата. Нека и да си вършат...
Публикувахте от Milena Fuchedjieva в Понеделник, 10 август 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР