Ако Русия изглежда така по време на война, когато населението

...
Ако Русия изглежда така по време на война, когато населението
Коментари Харесай

В криза, а?! "Разореният" Путин шашна с трансформации в Русия, напук на войната (Снимки)

Ако Русия наподобява по този начин по време на война, когато популацията няма пари, Путин хвърля целия запас във войната и хората надали не чакат всеки миг водачът им да почине, какво ли би било, в случай че Кремъл не воюваше с Украйна?

 

Напук на всички изказвания, че Русия е в рецесия, хората изнемогват, живеят в бедност и надали не страната е пред разпад, а в Москва всеки втори спи на пътя, в случай че не е олигарх, истината се оказа напълно друга. Някои от досегашните крайни квартали на Москва, през днешния ден греят, а млади родители споделят с екстаз за късите периоди, в които нещата се случват. Един състезателен парк се построява единствено за два месеца, а инфраструктурата се развива с невероятни темпове.

 

Промените в крайните квартали на Москва, до неотдавна считани за непопулярни и избягвани от московчани, в този момент се трансформират в съвременни покрайнини, които са идеални за млади фамилии с деца, защото работата и образователните заведения се оказват покрай домовете им. Още по-изненадващо е, че освен в столицата, само че и в други градове на страната се работи интензивно в направление - създаване на съвременна инфраструктура за живот и работа, за задържане на младежите в региона.

 

Русия е една от най-големите страни в света, само че не територията, а ресурсите, които управлява  й оказват помощ да не престават да се развива. След като Европа и Съединени американски щати постановиха ембарго на Кремъл поради войната в Украйна, Путин се обърна към вътрешния пазар. Очевидно двегодишната рецесия по никакъв метод не пречи на развиването на страната и естествения живот на хората там. Което ясно се вижда от по-добрите условия за живот, които страната и общините обезпечават. В съпоставяне с тази среда, в благата ни татковина животът наподобява спрял някъде през 90-те години и даже гръмките модернизации са надалеч от измененията, които виждаме в една " разорена " и изолирана от великите сили страна...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР