Ако продължаваме така с ваксинацията, след 15 години ще има

...
Ако продължаваме така с ваксинацията, след 15 години ще има
Коментари Харесай

Христо Кидиков: След 15 години ще има за всички, ако продължаваме така с ваксинацията

 " Ако продължаваме по този начин с имунизацията, след 15 години ще има за всички. Трябва да се вземат допустимо повече дози. Има към този момент задоволително компании, които оферират имунизацията. Сега е моментът да се работи. Ако не хванем вълната, ще изпуснем питомното и ще минат доста години под карантина. " Това мнение изрече пред " " именитият артист Христо Кидиков.

Музикантът следи непрекъснато въпроса с имунизацията. Той е в по този начин наречената рискова група - 74 години.

" Искам да се имунизирам. Дори съм приказвал с персоналния ми доктор. Записах се. След докторите и учителите би трябвало да пристигна моят ред. По график моята имунизация е за май месец. Дай Боже да се случи ", разкри роденият в Пловдив поп реализатор.

Според Кидиков страната ни би трябвало да работи по-агресивно във имунизацията. Музикантът даде за образец Израел, където към този момент са имунизирани над 2 милиони души. А в страната чакат всички да са ваксинирани до края на март.

" Силно се надявам до месец-два ние да стигнем милион. А до лятото да има за всички. Само по този начин можем да се преборим с COVID-19. Ваксината е единственото избавление от тази рискова болест. Доколкото съм осведомен, тя е ефикасна по-малко от година. Така че, в случай че не се имунизираме в този момент, след това ще трябват още доста дози ", добави музикантът, който употребява карантината, с цел да твори и да написа автобиографичната си книга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР