Ако преминавате през развод и сте в процеса на раздяла,

...
Ако преминавате през развод и сте в процеса на раздяла,
Коментари Харесай

10 отличителни знаци на развода, през които трябва да преминете, за да продължите напред

Ако преминавате през бракоразвод и сте в процеса на разлъка, има някои отличителни белези, които би трябвало да преминете, с цел да продължите. И, несъмнено, колкото и мъчно да наподобява в този момент, в действителност би трябвало да продължите напред с живота си. Реалността е, че в края на тази стихия има дъга, по тази причина дръжте главата си високо изправена и продължавайте да вървите напред!

1. Вие се чувствате удобно, като сте на обществено място

Вече не сте половината от двойка, тъй че това значи, че ще пиете кафе сами, ще пазарувате сами, ще се храните сами, ще ходите на сватби и други събития сами и така нататък Свикването с това лишава време.

2. Отново се наслаждавате на времето, което прекарвате сами

Вместо да се чувствате самотни и да изпадате в меланхолия, когато останете сами, вие в действителност се наслаждавате на времето, което прекарвате уединено със себе си. Това е един от отличителните знаци на развода.

3. Напълно сте приели, че всичко е свършило

Най-големият признак на всичко е, че просто приемете, че вашият брак е приключил и че в никакъв случай повече няма да бъдете дружно.

4. Празнувате празниците като свободен човек

Това може да бъде в действителност мъчно, изключително през първата година. Но превъзмогването му е признак, който гласи: " Справяш се ужасно "

5. Радвате се, че отваряте нова страница в живота си

Ако към този момент се наслаждавате на обстоятелството, че стартирате на чисто, това е най-сигурният знак, че сте преодолели развода.

6. Целунали сте или сте спали с някой нов

Това е нещо доста огромно. Да бъдете подготвени да докосвате различен човек по полов метод, значи, че сте претърпели брака си.

7. Излизате постоянно с другари

... без повече извинения!

8. Щастливи сте

Най-накрая! Преминали сте във радостен режим и се наслаждавате на живота си.

9. Простили сте на себе си

За каквито и да било неточности, които сте създали в брака си, вие сте дали прошка на себе си и сте в мир със себе си.

10. Простили сте на някогашния си

Това е един миг, в който хората са доста комплицирани. Хората са гневни и не могат да продължат напред, без да осъзнават, че като задържат гнева в себе си, те единствено се нараняват.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР