Ако преместите хладилника с 1 сантиметър напред, той ще започне

...
Ако преместите хладилника с 1 сантиметър напред, той ще започне
Коментари Харесай

Ако преместите хладилника с 1 см напред, той ще започне да харчи по-малко ток

Ако преместите хладилника с 1 сантиметър напред, той ще стартира да харчи по-малко ток. Това сподели в предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Богомил Николов, изпълнителен шеф на Българска национална асоциация „ Активни консуматори “. По думите на Николов всеки един човек може да понижи разноските си, когато си промени държанието.

„ Бойлерът, доста хора обичат да го държат включен непрекъснато, с цел да разчитат, че си имат вода когато и да е. Това не е най-хубавата тактика, тъй като и на половина да го държим, ще имаме задоволително топла вода, която ще ни стигне, само че пък за сметка на това ще пестим от електрическа енергия „, посъветва той.

„ Хората обичат да държат прозореца отворен на „ ножица “ през целия ден. Това е най-лошият метод за проветряване, тъй като се губи извънредно доста сила, а не се проветрява добре. Правилното проветряване е с необятно отворен прозорец  за малко “, споделя Николов.

Според Богомил Николов има голям брой потребни препоръки за икономисване на електрическа енергия и всеки може да понижи разноските си без ограничения.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР