Ако правителството на Слави Трифонов, предложено на 12 юли, в

...
Ако правителството на Слави Трифонов, предложено на 12 юли, в
Коментари Харесай

Николай Василев: Ако правителството на Слави се беше състояло, нямаше да предложи актуализация

Ако държавното управление на Слави Трифонов, препоръчано на 12 юли, в някакъв различен успореден свят се беше състояло нямаше да предложи актуализация на бюджета. Това съобщи в студиото на " Панорама " Николай Василев, който беше препоръчан за министър председател в проектокабинет на " ИТН ".

Подкрепях горещо, обществено, неведнъж консервативната бюджетна политика на държавното управление на ГЕРБ до септември 2020 година Тогава се случи огромен поврат, тъй като сякаш поради рецесията, а в действителност с предизборни планове, се промени публичния контракт и единствено за нула време се образува един бюджетен недостиг от към 5 млрд лева и голямата част от тях отидоха в сфери, които нямат нищо общо с пандемията, изясни Василев.

Той насочи своите 4 рецензии към нарастването на пенсиите:
за какво това се случва по средата на годинатазащо се назовава пенсионен модел, откакто 50% от пенсионерите получават една и съща пенсиядефицитът на НОИувеличението за перо " Пенсии ", което е над 3% от Брутният вътрешен продукт
Бюджетен ястреб е човек като мен, който поддържа влизането в Еврозоната, поддържа ниските директни налози, поддържа да няма бюджетен недостиг, съобщи Николай Василев.

И още - за какво Николай Василев се съгласи да стане част от проектокабинета на " ИТН ", вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР