Ако ползвате определени подправки, със сигурност можете да намалите риска

...
Ако ползвате определени подправки, със сигурност можете да намалите риска
Коментари Харесай

Тези три подправки със сигурност удължават живота

Ако ползвате избрани подправки, сигурно можете да намалите риска от рак, диабет и други рискови болести, и по този метод да удължите живота си, написа в. " Експрес ".

Авторът на публикацията доктор Джесика Нибс изброява три натурални подправки, които имат потребни свойства и оказват помощ за предотвратяване на тялото от съществени болести. Първа в листата е куркумата (с съществена съставна част куркумин), която може да помогне за понижаване на риска от рак и болести, свързани с напредването на възрастта.

" Куркуминът може да удължи живота, като инхибира липидната пероксидация и също по този начин усилва антиоксидантната интензивност ", се споделя в публикацията.

В едно изследване пациенти, които употребяват четири грама от билката на месец, са забелязали 40% понижение на увреждането на дебелото черво, което може да докара до рак.

Следваща в листата е канелата. Помага за намаление на равнищата на кръвната захар при диабет вид 2 и понижаване на възпалителните процеси в организма. „ Проучване сподели, че екстрактът от канела може да понижи пролиферацията на раковите кафези и да аргументи тяхната гибел “, написа авторката. Етеричното масло от канела е едно от най-ефикасните против тумори.

Друга потребна фалшификация е градинският чай (наричан още салвия). Помага за възстановяване на мозъчната функционалност и паметта, което е изключително значимо при деменция и болест на Алцхаймер. Градинският чай е потребен и за попречване на сърдечни болести, се споделя в обявата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР