Ако победим на евровота, ще имаме всички условия за предсрочни

...
Ако победим на евровота, ще имаме всички условия за предсрочни
Коментари Харесай

Станишев: При победа на евровота, ще имаме условия за предсрочни избори

Ако победим на евровота, ще имаме всички условия за предварителни парламентарни избори и да спечелим локалните. Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев пред пловдивските социалисти. Заедно с евродепутатите от Българска социалистическа партия Георги Пирински, Петър Курумбашев и Момчил Неков той е посетител в града. Домакин на форума е регионалният ръководител на социалистите Георги Гергов.

" Много значимо е бързо да приемем номинациите и да се фокусираме върху акцията, която ще е доста къса. За евроизборите Българска социалистическа партия би трябвало да стартира оптимално бързо действителна акция, тъй като нашите съперници не спят. Да не подценяваме тези избори, защото те ще рефлектират както върху ориста на Българска социалистическа партия, по този начин и на България ", уточни той.

Според него е значимо е европейските социалисти да завоюват повече места, защото даже и Българска социалистическа партия да победи на национално равнище, в случай че няма поддръжка в Европа,управлението й ще бъде смачкано.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР