Ако планирате ваканция, първото ви голямо притеснение е свързано с

...
Ако планирате ваканция, първото ви голямо притеснение е свързано с
Коментари Харесай

Сложете стотинка във фризера, когато отидете на почивка! Вижте защо

Ако планирате почивка, първото ви огромно терзание е обвързвано с дома ви – кой ще полива цветята, по какъв начин да опазите полезностите си. Ето няколко положителни хрумвания, които могат да ви спестят терзанията и терзанията ви и да създадат почивката ви пълноценна.

Монета в хладилника
Защо е добре да държим облеклата и обувките във фризера
Може да звучи неуместно, само че в действителност има доста изгоди от слагането на облеклата ви във фризера, изключително когато става въпрос за избрани...
Прочети повече
Когато отидете на отмора за няколко дни и в хладилника  ви има месо или замразени зеленчуци, замразете там чаша вода и поставете монета върху леда. Когато се върнете, проверете за промени в позицията ѝ. Ако падне на дъното на чашата, зареждането ще бъде прекратено, когато ви няма и храната в хладилника евентуално ще се скапе. Когато няма ток няколко часа, всичко в хладилника ще се размрази. Освен в случай че нямате ново потомство фризер, можете да поддържате температурата в границите на 24 часа след изключване на зареждането.

Но рухването на монетата на дъното на чашата несъмнено демонстрира дали температурата се е трансформирала. Ето за какво техниката с монети е доста потребна.

Защита от крадци

Повечето крадци към този момент не претърсват къщите. Те имат подръка мини металдетектор или приспособление, което може да открие къде има пари - в действителност разчита холограмата на банкнотата. Някои експерти даже предлагат да поставите бижуто във фолио и да го приберете в хладилника. Крадецът няма да се досети да ревизира там, когато търси скъпи движимости.
Защо опитните домакини поставят лука във фризера?
Лукът се употребява за приготвянето на огромна част от ястията, които всекидневно консумираме. Невъзможно е да си представим салата или люб...
Прочети повече
Друг сходен трик с цел да скриете бижутата и парите си е, като ги сложите под изкуствено цвете или сред две саксии, сложени една в друга, а в кухината сред тях да сложите фолио или непромокаем плик с вашите полезности. Никой не би се сетил да ревизира там.

Грижа за цветята

Стар вестник или камъчета ще задържат растенията ви с влага в саксията. Ако заминавате за повече от няколко дни, рискувате вашите цветя да изсъхнат от липса на вода и поливане. За отбягване на тяхното увяхване може да намачкате остарели вестници, да ги намокрите добре и да ги поставите под саксиите. Друга ловкост са камъчета, като ги сложите в тава и залеете от горната страна с вода и върху тях да поставите саксиите. Растенията ще пият вода от камъчетата и ще могат да устоят без да увехнат най-малко седмица.

Не обявявайте местонахождение в обществени мрежи
За какво още можем да използваме фризера
Камерата и фризерът като част от нашия ледник постоянно се употребяват за замразяването на разнообразни храни. Но може би не знаем, че има и д...
Прочети повече
Не бива да отбелязвате в обществените мрежи вашето местонахождение на отмора. Ако се отбележите от разнообразни хотели, курорти и места отвън вашия дом, това е доста рисковани, тъй като не знаете кой може да се възползва от тази информация. Според доста от служителите на реда, крадците прибягват точно до нея, с цел да са сигурни че е чисто и може да извършат своето закононарушение да ограбят дома ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР