Ако планирате да излезете на среща в София на този

...
Ако планирате да излезете на среща в София на този
Коментари Харесай

Любов и икономика: Колко струва да излезеш на среща в София?

Ако планирате да излезете на среща в София на този Свети Валентин и не се страхувате от инфлацията в любовта, businessnovinite направиха калкулации за това каква сума да си подготвите, на база някои типичен разновидности.

Една нормална среща нормално включва прекрасен филм и най-малко една чаша вино, цвете за дамата и вечеря.

Кой с какъв подарък ще изненадат обичания човек за Свети Валентин?

Отваряме уеб страниците на кината в София и от там разбираме, че в огромните вериги в столицата билет за някой от блокбастърите като " Аквамен и изгубеното кралство " на 14 февруари към 8 вечерта на 3D коства 14 лева с очила и 12 без очила. Ако въпреки всичко решите да го гледате на 4D цената е 22 лева с очила и 19 без очила. Цената на 2D за известен филм, който нормално феновете избират за празника като " Клети създания " и " Обичам да те ненавиждам " е близо 17 лева на човек.

В по-малките артхаус кина в центъра в този часови диапазон цените са от 10 до 12 лева

Меню за двама с пуканки и две коли в другите кина може да варира сред 16 и 18 лева

Ако въпреки всичко сте решили да посетите спектакъл вместо кино на вашата среща на Св. Валентин, инспекцията ни в уеб страниците за билети демонстрира, че на 14 февруари би трябвало да си подготвите сред 10 и 35 лева с цел да гледате някоя от постановките.

ЗА КИНО ЗА ДВАМА: Приблизително 40 лева

Бутилка вино в заведенията за хранене в центъра може да варира до доста разнообразни суми, само че някои от най-масовите са на цени към 30 лева Чаша вино можете да откриете за сред 6 и 8 лева

Коктейлите, от своя страна, са сред 12 и 16 лева

ЗА ДВЕ ЧАШИ ВИНО: 14 лева

Да помислим за яденето. За една година цените на пиците в България са поскъпнали с 4% по данни на Евростат, само че въпреки всичко това си остава една от обичаните храни за среща на българите по тази причина я включваме в тази ранглиста. Цената на дребните пици в заведенията за хранене на Витошка са почти към 15 лева като всичко варира според от вида заведение и продуктите, които употребява.

Ако решите да си вземете десерт, ще би трябвало да отделите още най-малко сред 8 и 10 лева на човек.

ЗА ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА: 50 лева

Вече имаме кино, вечеря и нещо за пийване. Време е да проверим цените на цветята. Лалетата са на цени към 2 лева, а розите сред 8 и 10 лева за брой.

ОБЩО ЗА НАШАТА СРЕЩА за една вечер: 114 лева (Включва 2 билета за кино и пуканки, 2 чаши вино, 2 пици и 2 десерта и една роза)

*Цените в публикацията са приблизителни
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР