Ако питате дали ще подкрепим ПП, не знам как ще

...
Ако питате дали ще подкрепим ПП, не знам как ще
Коментари Харесай

Делян Добрев извади кирливите ризи на ПП: Чрез Джемкорп щяха да се перат пари на руски олигарси

Ако питате дали ще подкрепим Политическа партия, не знам по какъв начин ще се случи това, тъй като те са партия, която приказва едно, а прави тъкмо противоположното. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по bTV депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Политическа партия гласоподават по този начин, че да не разгледаме тематиката за „ Джемкорп “, където се перат пари на съветски олигарси. Те щяха да перат пари у нас. Този меморандум сякаш е неангажиращ, а има арбитражна уговорка. Добре, че ги спряхме “, добави той по тематиката обвързвана с „ Джемкорп “.

Той акцентира, че през днешния ден в Народно събрание още веднъж се е оформила коалиция „ Лукойл “, в която влизат Българска социалистическа партия, „ Продължаваме промяната “ и „ Възраждане “.

„ Три часа и половина тези три партии дебатираха по несъществени промени в комерсиалния закон. От началото на 48-ото заседание ние всеки ден работим до 19:00, 20:00 ч., а през днешния ден внезапно се разпуснахме още в 14;00 ч. Защото тази коалиция не желае да се изземат свръхпечалбите на Лукойл “, разяснява още Делян Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР