Ако отпадне биодобавката, цените на горивата ще паднат с 10-11

...
Ако отпадне биодобавката, цените на горивата ще паднат с 10-11
Коментари Харесай

Превозвачи: Мерките на правителството не предлагат това, което ние искаме

„ Ако отпадне биодобавката, цените на горивата ще паднат с 10-11 стотинки “, разяснява пред Българска национална телевизия Йордан Арабаджиев, изпълнителен шеф на Съюза на интернационалните превозвачи.

„ Мерките на държавното управление не оферират това, което ние желаеме. Във вчерашния ден видяхме, че държавното управление се е вслушало в нашия глас по тематиката за цените горива “, посочи Арабаджиев.

По думите му  превозвачите са създали свои калкулации по отношение на резултатите и цените за тол таксите. Цифрите от отчета се разминават доста с тези от отчета на Министерство на регионалното развитие.

„ Например господин Караджов сподели, че една стотинка ще бъде смяната. Нашите калкулации демонстрират, че ще бъде към 5-6 стотинки. Ние желаеме модел на работа, при който цифрите са точни “, означи изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи.

Относно въвеждането на тол такси той изясни, че колкото по-скъпа е транспортната услуга, толкоз повече ще се покачат цените на стоките от първа нужда. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР