Ако определена група политици не отговарят на исканията на гражданите,

...
Ако определена група политици не отговарят на исканията на гражданите,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Опонентите ми рядко виждат живи хора, извън холограмите, с които се срещат и живеят

Ако избрана група политици не дават отговор на настояванията на жителите, то те би трябвало да бъдат заменени. Винаги съм била на страната на служащия и на слабия против мощните, явно, че това е моят достоверен облик. Аз всеки ден имам срещи в разнообразни квартали, от време на време по пет на ден, то моите съперници рядко виждат живи хора, отвън " холограмите ", с които се срещат и живеят. Това сподели в изявление за " Денят онлайн " претендентът за кмет на София на МК " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 312
" Хората схващат нуждата от обществена политика за разлика от хората на крайностите, които са се самозабравили и считат, че единствено техните потребности, които не включват публични тоалетни, са най-важните, и те би трябвало да бъдат задоволени, без значение от какво има потребност обществото. В такава сериозна борба против власт и пари няма по какъв начин елементарният човек да бъде печеливш. Човекът с милионите към този момент освен ще желае да написа закони, а и непосредствено да поеме властта в ръцете си ", добави тя. 

По думите ѝ е ясно е, че сглобката от двете коалици, ръководещи страната, няма по какъв начин елементарно да бъдат разглобена. " Тя ще се сглобява все по-здраво и съществено ", счита Ваня Григорова.

" Не съм продавала " Софийски парцели ", нито съм била част от ръководството им, нямам 10 жилището на 33 години. Очевидно е, че не считам за бащиния столицата и моите съграждани. Аз в действителност съм човек, който върви по тези улици, децата ми учат в тези учебни заведения, племенниците - в тези детски градини, в случай че има места ", сподели още Григорова.

Според нея би трябвало да се обмисли опцията пенсионерите да се возят гратис в публичния превоз изключително откакто не се планува да имат коледни добавки. " Това няма да натовари доста бюджета на Столична община. Това, което ще натовари бюджета, без значение дали ще бъда кмет, или ще бъда в Столичния общински съвет, Столична община ще би трябвало да задели доста повече средства от бюджета си. Работещите там не могат да работят при условия, които не са подобрявани от 40 години. Не би трябвало да бъде допустимо български служащ, и то служащ на Столична община, да работи при такива условия. Възнагражденията там ще би трябвало да бъдат нараснали ", акцентира кандидат-кметът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР