Ако очакваме главният прокурор да е добър човек е едно,

...
Ако очакваме главният прокурор да е добър човек е едно,
Коментари Харесай

Магдалинчев: Мисля, че президентът ще издаде указ за назначаването на новия главен прокурор

Ако чакаме основният прокурор да е добър човек е едно, да е мек е друго. От него чакаме да повдига обвинявания и да внася обвинителни актове. Това съобщи представляващият Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев в предаването "Беновска пита " по Канал 3.

"Нищо неприятно няма в това да си общински консултант. Атанаска Дишева е добър член на Висш съдебен съвет, само че не считам, че Иван Гешев я е обидил с думите си ", разяснява представляващият Висш съдебен съвет.

Член на Висш съдебен съвет: Иван Гешев ме заплаши

“Лозан Панов си има неговото държание, малко по-различно от това на останалите членове на Висш съдебен съвет. Имаме основни разминавания в неговите позиции. Той може да има неговите тези, от гласуванията се вижда кое се възприема”, сподели още той.

“Последната фаза за назначението на Иван Гешев не е завършила. Мисля, че президентът ще издаде декрет за назначението на новия основен прокурор”, добави представляващият Висш съдебен съвет.

"Сотир Цацаров може да се вмъкне в профила на ръководител на КПКОНПИ. Има професионалните качества. Цацаров е добър експерт. Опитът и професионализма му биха били потребни на по-високите равнища ", приключи Магдалинчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР