Ако обичате да споделяте свободното си време с най-добрите си

...
Ако обичате да споделяте свободното си време с най-добрите си
Коментари Харесай

Доказано е! Срещите с приятелки ви правят здрави и щастливи!

Ако обичате да споделяте свободното си време с най-хубавите си приятелки, имаме страхотна вест за вас – би трябвало да го вършиме все по-често. Защото срещите с приятелки ще ви създадат по-щастливи, а и надлежно по-свежи и здрави!

Ако не вярвате на нас, то няма по какъв начин да не повярвате на учените от Оксфордския университет, които подсигуряват с купите и опита си истинността на проучване, което дефинира стъпките в живота на всяка жена, която желае да реализира цялостно благополучие. Една от стъпките за хубав и ухилен живот е срещите с приятелки най-малко два пъти седмично.

А какъв по-добър мотив от пролетта и великденските празници, да стартираме да го вършим още в този момент!

Надяваме се, бързо да се сетите за четири положителни приятелки, които да поканите на пиво, тъй като съгласно психолога и началник на проучването - Робин Дънбар, здравето и настроението ви ще се подобрят, в случай че се откъснете от всекидневието и се насладите на сладки приказки с девойките.

Изследването показва и тревожната статистика, че единствено две от пет дами имат опцията да излизат с приятелки един път на седмица, защото смятат споделените моменти с девойките като ощетяващи на фамилиите си. Разбира се, от това възприятие за виновност може да пострада и качеството на една среща, като терзанието замества споделеността и удоволствието. За благополучие, огромна част от девойките споделят съвсем половината си свободно време, с цел да поддържат близки приятелки – било то по телефона, в персонални срещи или в обществените мрежи.  

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР