Ако няма възстановяване на икономическите ни отношения с Русия и

...
Ако няма възстановяване на икономическите ни отношения с Русия и
Коментари Харесай

Човек на Костадинов ни сюрпризира. Как ще решим кризата с газа?

Ако няма възобновяване на икономическите ни връзки с Русия и дълготрайни контракти, няма да бъде решена рецесията с газа. Имаме дълготраен контракт с " Газпром ", можехме да имаме сигурност на доставките, в случай че не си във вражеския лист. Можем да чакаме, че Руската федерация ще спре да доставя аварийни елементи за АЕЦ. Всичко това съобщи в предаването " Твоят ден " на телевизия НоваНюз претендентът за народен представител от " Възраждане " Цончо Ганев.

" Умишлено сме поставени на четвърто място, борим се за доверието на българския народ и имаме вяра, че ще сме първа политическа мощ. Социолозите постоянно ни дават постоянно два пъти по-малко гласове. Цифрите са други. Разговори за коалиция няма да водим с никой. Всички партии са заявили евроатлантически насочени, само че ние споделяме, че България би трябвало да предоговори изискванията на участието си в Европейски Съюз ", увери той.

-->

По думите му " Възраждане " е имала опция да се включи в ръководството, само че партията има ясни и точни цели, от които няма да отстъпи. " Искаме анулация на проекта за въвеждане на еврото. От идната година семействата би трябвало да излязат на либерализирания пазар. Планът за възобновяване няма да ни избави, би трябвало да закрием 40% от ТЕЦ-овете си до 3 години, а до 13 години - всички ", уточни той.

Според него преодоляване на инфлацията, при рекордни равнища на газ и ток, е невероятно. Той разяснява и войната в Украйна. " Путин пази руснаците в Украйна ", счита Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР