Ако няма външни фактори, които да пречат, ЦСКА е готов

...
Ако няма външни фактори, които да пречат, ЦСКА е готов
Коментари Харесай

Дани Ганчев за стадиона: Всичко е в наши ръце! Ако няма външни фактори, готови сме да строим през пролетта на 2023 година

Ако няма външни фактори, които да пречат, ЦСКА е подготвен да стартира да строи новия си стадион още напролет. Това сподели пред клубния уебсайт притежателят на " армейците " - Данаил Ганчев.

Ето думите му:

" За да преминем на друго равнище във всеки един аспект, маркетинг, спортно-технически, връзка, би трябвало да имаме нов стадион. От самото начало имахме два съществени целта. Първият беше връщането на емблемата, той беше най-основен. Вторият е построяването на съвременен стадион и възобновяване въз основата в Панчарево. В последната година се направиха избрани крачки към стартирането на това, нашето предпочитание да бъде сбъднато. Не единствено на нас, а и на почитателите. Да има нов стадион, където нашите деца да израснат. Да остане за генерации напред. Не е единствено за клуба. То е и за самата Столична община.
 Снимка 594667
Никога не сме имали предпочитание да бавим нещата. Бавенето за взимане на позволение за градеж не е добре за нас. Ако бяхме почнали преди 2-3 години, стадионът щеше да е по-евтин с към 30-40 %. Причините са доста. Бюджетът в този момент ще е по-голям. Инвестираме много средства в планиране, изследвания, съвещания. Много хора сега несъмнено считат, че нищо не се прави. Точно противоположното е. Работата, обвързвана с идейния план, натъртва най-много на дребните и огромни елементи по отношение на всеки един аспект по плана. Работим всяка седмица с другите експерти. За да може оптимално бързо да реализираме направата на абстрактен план. И надлежно продължаването му в механически подобен. Нужно е за входиране пред другите институции. Трябва да отговорим на безусловно всички правни и юридически проблеми преди приемането на позволение за градеж.

Основните ни условия към експертите бяха стадионът да бъде оптимално интегриран в парковата среда. Да използва възобновяеми източници на сила. Да е оптимално екоустроен.

За нас в никакъв случай не е имало значение под каква форма ще си партнираме с страната и най-много със спортното министерство по отношение на стадиона. Дали ще е смесено сдружение или с отстъпено право на градеж, за нас няма безусловно никакво значение. Но като вложител, който не желае страната да вкара нито лев в построяването на оборудването, сме подготвени на безусловно всичко. Водим се напълно от тях, те са притежателите на парцела. Уверявам всички, че от наша страна вървим по проект. Ако няма външни фактори, всичко е в наши ръце. Готови сме да стартираме строителството още напролет на 2023 година ".
 ЦСКА сподели до каква степен стигна за новия стдион, качи и забавен клип
ЦСКА сподели до каква степен стигна за новия стдион, качи и забавен клип

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР