Ако някой иска Стилиян Петров да е в българския футбол,

...
Ако някой иска Стилиян Петров да е в българския футбол,
Коментари Харесай

Щом искате мен, гласувате за Бербатов: Стилиян Петров

Ако някой желае Стилиян Петров да е в българския футбол, да гласоподава за Димитър Бербатов. Постоянно чувам, че някой се пробва да ни раздели, да сътвори мнение в обществеността за това, че аз и Митко не сме на една вълна. Това, което ние желаеме да реализираме за българския футбол, е по-добро бъдеще. Не е наша самоцел да управляваме. "

Това съобщи някогашният български национал Стилиян Петров. Пред " Дарик радио " Петров изясни за какво Бербо е претендент за президент вместо него.

" Логистиката тук е по-добра Димитър Бербатов да е първи, а аз да оказвам помощ. Казал съм му през цялото време, че тук не е значимо кой е президент. Човекът, който е отпред на българския футбол би трябвало да е наличен на всички хора ежедневно. Това, което аз съм заречен на Бербатов, е да асистирам с каквото мога - показа Стенли. - Хората би трябвало да схванат, че ние се опитваме да помогнем на българския футбол. Това може да се види в последните три години. Има доста рецензии към Димитър за метода му на връзка, само че да не забравяме, че този човек напоследък обиколи България. От най-малките до най-големите общини, през всички кметове. Да покаже почитание и метода, по който желае да работи. Аз съм компактно зад него ", безапелационен е Стилиян.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР