Ако някога сте притежавали някои от по-старите модели японски автомобили,

...
Ако някога сте притежавали някои от по-старите модели японски автомобили,
Коментари Харесай

Знаете ли защо номерата на японските автомобили могат да се крият?

Ако в миналото сте имали някои от по-старите модели японски коли, създадени за локалния пазар, то не е изключено една забавна функционалност да ви е правила усещане. Става въпрос за прибиращите се номера, изгодата от които доста хора в действителност не знаят.
`Знаете

Видео в TikTok коментира, че този вид прибиращи се номера не са направени за това да бъдат крити от полицията при улични гонки или други незаконни дейности, а в действителност си имат ясно избрана изгода, която да улеснява притежателите на автомобила при потребност от ремонт.
`Знаете

На фрагментите виждаме Subaru Impreza, създадена точно за японския пазар, известна още като JDM версия. След премахването на болт, който държи механизма, всеки може елементарно да сгъне рамката на номера, която се държи на панти и да насочи номера на горе. Това е направено за по-лесно изваждане на бронята, заради това, че японските номера, сходно на българските, се прикрепят със специфичен нит, който се слага и маха само от полицията.
@cringe.racing The street racing theory is way cooler I know #subaru #jdm #japanese #japan #streetracing #facts #themoreyouknow #funfact #jdmcarsoftiktok #jdmcars #tuner #license #plate #carsoftiktok #racing #fyp #cartok #sti #foryou ♬ Soft Lo fi - clown beats & LO-FI BEATS & Beats De Rap & Instrumental Rap Hip Hop & SlowFi Beats & Chill Hip-Hop Beats & Lofi Hip-Hop Beats
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР