Ако някога сте гледали шпионски филм, ще знаете, че обикновено

...
Ако някога сте гледали шпионски филм, ще знаете, че обикновено
Коментари Харесай

CES 2019: Е-моторът на Novus сякаш е излязъл от шпионски трилър

Ако в миналото сте гледали шпионски филм, ще знаете, че нормално има някакъв тайнствен воин, който обикаля на мотоциклет, облечен в кожа от глава до пети. Никога не сме изцяло сигурни в неговата честност, до момента в който не се намеси уверено в последните моменти на кино лентата. Дайте си няколко години, и типът на мотоциклета, с който се движат тези персонажи, евентуално ще наподобява доста на новия първообраз на Novus.
Novus е немска компания , учредена от двама индустриални дизайнери – Рене Ренгер и Маркус Вайдиг, които желаят да основат нова форма мотор. Дизайнът е ситуиран в пространството сред грациозен и незадоволително мощен е-мотор и мотоциклет, излъчващ чиста мощ. Изработен от въглеродни нишки, Novus е лек и здрав, с отвор там, където моторът с вътрешно горене ще седи на елементарния мотор.

Батерия с към момента неустановен потенциал се намира в основата на рамката, покрай безчетковия мотор (14 kW), който седи над задното колело. Novus твърди, че мотоциклетът има оптималната скорост от 100 км/ч , а двойката дизайнери се стреми да доближи общ пробег от 100 километра. Отпред са ситуирани дръжки и спирачки в жанр велосипед, както и стойка за вашия смарт телефон.

Задното окачване е вградено в рамката, което го прави много по-различно от междинния ви мотор. Компанията споделя, че въздушната клапа може да бъде изменена когато и да е, според от пътните условия. По същия метод, предните и задните светлини са вградени в тялото, както и бутона „Старт“, който активирате, като натискате надолу върху кожата на седалката, където би трябвало да бъде резервоарът за гориво.

Придружаващото го приложение ще ви разреши да употребявате телефона си както като ключ, по този начин и като скоростомер за велосипеда, както и да ви разреши да ползвате Гугъл Maps за GPS. По същия метод се счита, че ще контролирате мотора си повече посредством приложението , а не с физически надзор.

От единствено себе си се схваща, че в настоящия си тип, Novus не е позволен за пътя, защото не дава отговор на разпоредбите за мотоциклети или електронни колела. Но това, което му липсва като правда, е повече от обезщетено от жанр и двойката дизайнери ще се опита да приспособява индустриалния модел, с цел да дава отговор по-добре на локалните закони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР