Ако някога някой анимационен герой адски ви е напомнял на

...
Ако някога някой анимационен герой адски ви е напомнял на
Коментари Харесай

7 анимационни герои, които са вдъхновени от реални личности

Ако в миналото някой анимационен воин пъклен ви е напомнял на някого, това не е случйно. Дисни, да вземем за пример, постоянно прави препратки към същинския живот, с цел да накара героите да наподобяват и да работят по-реалистично.

Създателите на героите следят придвижването на тялото, израженията, даже облеклата. Често включват черти на характера, които има и същинският човек. Аниматорите се стараят да се задълбочават в човешката логика на психиката, с цел да изградят персонажите допустимо най-достоверно.

Показваме ви 7 анимационни героя, в които в действителност са съумели да реализират приликата!

Джинът от „ Аладин “

Образът на Джина в анимационния филм за Аладин от 1992 година е особено основан за, тъй като от компанията желали извънредно доста точно Уилямс да озвучи героя. Но по-любопитното е, че доста от неговите реплики в действителност са импровизация на артиста. За някои подиуми комедиантът е имал единствено тематика или предложение за разговор, които той е уголемявал по собствен нюх. Затова и Джинът отразява толкоз мощно личността и хумора на Робин Уилямс. След записите, продуцентите просто изрязали частите, които им харесват най -много, с цел да образуват облика на Джина.

Снимки: Wikipedia/Disney

 

Има и още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР