Ако не знаете, да ви светна: КДС ( Комитет за

...
Ако не знаете, да ви светна: КДС ( Комитет за
Коментари Харесай

МРЕЖАТА ВРИ: Семейството на Терзиев е участвало в терор. Асен и Киро са кукли на конци, ще отидат в кофата

Ако не знаете, да ви светна: Комитет за Държавна сигурност (на НРБ) ( Комитет за Държавна сигурност) е пряк превод от съветски от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (Комитет государственной безопасности).
Иначе казано тукашните чиновници на Комитет за Държавна сигурност (на НРБ), обучавани в Съюз на съветските социалистически републики, са същите като Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
Още по-просто казано ППДБ издигат за претендент на столицата на Република България наследник, внук и племенник от жанр, който съвсем целия е бил с офицерски пагони в българското родно поделение на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
Васил Терзиев е от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), най-малко майка му и татко му, бизнесът им, милионите от търговия с оръжие, са оттова. Оттам е и началото на Телерик, дъщерна компания на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), основана с парите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), от офицерите-родители на синчетата, до един от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), учили в Съюз на съветските социалистически републики от огромните братя от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), минали на родна земя с милиони в куфарчета и основали бизнес за милиони с парите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
В родовата сбирка на Терзиев и сходните мижитурки има такива значки, ордени, медали и членски книжки – с петолъчката, сърпа и чука, както и с меча на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), завещан от бащата на тукашното Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и руското Комитет за Държавна сигурност (на СССР) – злокобното Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР).
И Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР), и Комитет за Държавна сигурност (на СССР), и Комитет за Държавна сигурност (на НРБ) са умъртвили десетки хиляди жители.
Най-просто казано фамилията на Васил Терзиев е взело участие в терора и избирането на съгражданите, от които през есента ще изиска да ръководи публично страната.
За тези хора Кирил и Асен са просто кукли на конци, които ще отидат в кофата за отпадък незабавно откакто властта още веднъж пристигна в ръчичките им.
Да си знаете.
От Facebook профила на продуцента Виктор Димчев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР