Ако не вземат спешни мерки, България и Европа ще бъдат

...
Ако не вземат спешни мерки, България и Европа ще бъдат
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Мигрантската вълна ще ни залее, ако не се вземат спешни мерки

Ако не вземат незабавни ограничения, България и Европа ще бъдат заляти от мигрантска вълна Такова мнение изрази ген. Васил Василев, някогашен шеф на Национална работа “Полиция ”.

“Мигрантския напън стартира през 2005 година Европа и България го проспахме. Тази маса, която идва сега е от различен свят, метод на живот, друго схващане, различен нрав. Ще ни залеят. Ако не се направи нещо доста огромно, с цел да бъдат спрени ”, сподели той в студиото на “На Фокус с Лора Крумова ” по Нова тв.

Според него Европа е прекомерно либерлана към мигрантите. “Да, ще се научат да минават през пропускателните пунктове ”, прикани ген. Василев.

Той разяснява още уволненията на шефове на районни ръководства, настъпили след множеството произшествия с служители на реда и мигранти.

“Реформа се прави, когато знаеш какво искаш да направиш. Тези уволнения на началниците - не знам какво реализираха ”, сподели той и посочи 5 целта, които са значими, с цел да “върви Министерство на вътрешните работи ” - добър асортимент на фрагменти, образование на състава, образование, дисциплинираност и надзор.

“Един служител на реда би трябвало да е в колектив първите 5 години от своето образование, споделя той, като съпостави българската с немската школа за чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Самият той обаче отхвърля да се върне назад в системата. “Аз каквото съм могъл да дам - съм дал. Трябва да дойдат образовани хора с построен морал ”, безапелационен е ген. Василев.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР