Ако не вземат спешни мерки България и Европа ще бъдат

...
Ако не вземат спешни мерки България и Европа ще бъдат
Коментари Харесай

Ген. Василев: Мигрантската вълна ще ни залее

Ако не вземат незабавни ограничения България и Европа ще бъдат заляти от мигрантска вълна Такова мнение изрази ген. Васил Василев, бивш директор на Национална работа “Полиция ”.

“Мигрантския напън стартира през 2005 година Европа и България го проспахме. Тази маса, която идва сега е от различен свят, метод на живот, друго схващане, различен нрав. Ще ни залеят. Ако не се направи нещо доста огромно, с цел да бъдат спрени ”, сподели той в студиото на “На Фокус с Лора Крумова ”. 

Според него Европа е прекомерно либерлана към мигрантите. “Да ще се научат да минават през пропускателните пунктове ”, прикани ген. Василев. 

Той разяснява още уволненията на шефове на районни ръководства, настъпили след множеството произшествия с служители на реда и мигранти. 

“Реформа се прави, когато знаеш какво искаш да направиш. Тези уволнения на началниците - не знам какво реализираха ”, сподели той и посочи 5 целта, които са значими, с цел да “върви Министерство на вътрешните работи ” - добър асортимент на фрагменти, образование на състава, образование, дисциплинираност и надзор. 

“Един служител на реда би трябвало да е в колектив първите 5 години от своето образование, споделя той, като съпостави българската с немската школа за чиновници на Министерство на вътрешните работи. 

Самият той обаче отхвърля да се върне назад в системата. “Аз каквото съм могъл да дам - съм дал. Трябва да дойдат образовани хора с построен морал ”, безапелационен е ген. Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР