Ако не се нуждаете от мимолетни хобита, а от истински

...
Ако не се нуждаете от мимолетни хобита, а от истински
Коментари Харесай

Кои мъже трябва да избягвате, ако търсите любов?

Ако не се нуждаете от мимолетни занимания, а от същински усеща, дълготрайна връзка или даже брак, тогава би трябвало да потърсите почтени претенденти за ръката и сърцето си. Психолозите ще ви кажат кои мъже несъмнено би трябвало да избягвате.

Мъже, които още са влюбени в някогашните си
Те живеят в предишното – това е първият им минус. Такива мъже не мислят за бъдещето и не могат да трансформират отношението си към предишното, тъй че с тях ще бъде доста мъчно.
Има обстановки, когато мъж се среща с нова жена, само че към момента поддържа връзка с някогашната си и измисля нелепи аргументи за нови срещи. Ако даже един път спомене някогашната си жена, съпостави ви с нея или разберете, че си написа с нея или даже се среща с нея, незабавно прекратете връзката.

Мамини синчета
Те са от най-опасните видове мъже. Факт е, че няма да можете да разпознаете момченцето на мама незабавно. Това е първата компликация, обвързвана с тях. Никога няма да разберете какъв брой зависи той от майка си: от време на време би трябвало да я опознаете и да сте с тях, с цел да видите какви са връзките им.

Вторият проблем е, че маминото синче постоянно е галантно и добре възпитано. Такъв мъж знае, че не би трябвало да бъде недодялан с дамите. Той несъмнено няма да си разреши никакви волности, ще подарява цветя, ще се ръкува и ще отваря порти.

Основната заплаха е, че дамите мислят по този начин: в случай че мъжът обича майка си и се грижи за нея, тогава той ще поставя същите грижи за своята спътница. Това безусловно не е правилно. Не забравяйте да обърнете внимание на това по какъв начин мъжът се държи с майка си. Ако той постоянно приказва за нея, съпоставя ви с нея, базира се на нейното мнение вместо на своето, това непосредствено демонстрира неговата същина. Също по този начин сигнален знак е, в случай че той живее с родителите си и в никакъв случай не е живял настрана.

Господин " давам обещание "
Ако мъж настойчиво ви дава обещание, че ще се къпете в разкош и ще бъдете в злато, животът ви ще се промени на 100 и осемдесет градуса, незабавно щом отвърнете на възприятията му, това е обезпокоителен сигнал. Мъжете може да дават обещания на първата среща, някои от тях в действителност ще бъдат подготвени да изпълнят, само че единствено няколко. Повечето са типични разказвачи, за които е значимо или да вкарат една дама в леглото, или да я впечатлят и да погалят егото им.

Някои хора приказват за пари и хубав живот, до момента в който други дават обещание деца и благополучен брак. Зад сходни обещания постоянно се крие същински тиранин. Най-вероятно в бъдеще той възнамерява да ви управлява, да ви държи под здрава юзда. Разбира съвършено. че в случай че нямате нищо с изключение на фамилията и неговите обещания, няма да си отидете от него.

Гордите мачовци
Няма нищо неприятно в мощното самочувствие. Сред такива представители на по-силния пол има в действителност съответни персони, само че в случай че човек отиде прекомерно надалеч, говорейки единствено за себе си, това е обезпокоителен звънец. Нарцисизмът е отрицателен знак, който демонстрира, че връзката ви няма да продължи дълго.

Единственият метод те да устоят дълго време е, в случай че поддържате тази несъразмерна самовлюбеност в мъжа. Ако спрете да подхранвате егото му, той ще си откри друга обожателка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР