Ако не се бях спънал в расото по време на

...
Ако не се бях спънал в расото по време на
Коментари Харесай

Отец Иван: Ако не се бях спънал в расото по време на боя, сега щях да съм мъртъв

" Ако не се бях спънал в расото по време на багра, в този момент щях да съм мъртъв , тъй като нападателят щеше да ме намушка с ножа в главата ", сподели потърпевшият при случай по-рано през днешния ден отец Иван от Нови хан.
 БГНЕС
" За 30 години такова нещо не се е случвало. Обмислям основаването на вътрешна защита . По-яките момчета от приюта да го охраняват на смени, с цел да се ускори сигурността на хората вътре ", сподели потърпевшият при случай по-рано през днешния ден отец Иван от Нови хан.

Той увери, че нападнатата жена и нейното 2-годишно детенце няма да бъдат изхвърлени от приюта, каквато е задачата на бащата на детето - 26-годишния Милен.
 БГНЕС-->
Майката на детето Павлина сподели, че нейният някогашен другар Милен и татко на детето й, с който е живяла 5 години, желал да просят дружно, с което тя не е съгласна.

Тя описа, че неведнъж е била обект на домашно принуждение, и го е напуснала, тъй като 5 години не е съумял да си откри работа и да й предложи дом и сигурност. Той също е живял в приюта на Отец Иван, само че е изпъден.
 БГНЕС

“До мен на пейката стоеше Павлина. Партньорът й се ускори към нея с думите: „ Сега ще ти отрежа главата “ . Той беше пристигнал да си вземе детето, тъй като нея не я желае. Моето момче Атанас го избута, само че оня го удари. Сбиха се и се събраха на кълбо. Тениската на Атанас беше разрязана с нож и от него течеше кръв. Отидох да ги разтърва и си застъпих расото и паднах. В този миг той посегна с ножа, аз му бутнах ръката, само че той съумя да ми прореже ушето “, сподели отецът, който в приюта дава дом на 40 души.



Той добави, че от полицията схванал, че нападателят е бил дрогиран и е взел кокаин . Именно поради това Милен Илиев е бил изпъден от приюта.

Защо е отказал да бъде закаран до незабавното на УМБАЛ „ Св. Анна “, той сподели че нищо му няма, а е с бинтована глава, с цел да не падне марлята от ухото му.

Отец Иван даде обещание да не гони Павлина от приюта, а да я пази. Макар и нападателят да е арестуван, терзанието остава в него и Павлина сподели, че се опасява за живота си и добави, че в случай че нещо й се случи, да търсим приятеля й.

 БГНЕС

„ Мен като цяло ме е боязън от него, само че най-вече се опасявам да не ме изгонят от тук и да не остана на улицата с дребния. Заплаши, че ще ми вземе детето и че ще се забележим в съда. Когато му споделих, че не желая да бъда с него и желая единствено успокоение, побесня и ме заплаши, че ще убие мен и детето “, съобщи Павлина Борисова.

27-годишната жена изясни, че са живели без брак и са се разделили, тъй като от пет години си търсил работа и й предложил само да се скитат и да просят фамилно.



„ Искам страната да ми помогне, само че не като ми вземат детето, а да ми се помогне аз да си го отгледам. Не желая да минава по моя път, тъй като аз съм израсла по домовете. От 10 години очаквам р-н „ Надежда “ да ми даде общинско жилище “, изрече разочарованието си от страната Павлина.

Според Павлина казусът е в това, че Милен Илиев не може да осъзнае още, че са разграничени и няма да се съберат. Майката добави, че до момента не му е пречила да вижда детето, само че през днешния ден е бил несъответстващ, миришел е на бира и тя е отказала да му повери двегодишното дете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР