Ако не дадем военна техника на Украйна, утре ще трябва

...
Ако не дадем военна техника на Украйна, утре ще трябва
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна

Ако не дадем военна техника на Украйна, на следващия ден ще би трябвало да я разположим пред Варна и Каварна, с цел да се пазим от съветската експанзия. И прашки да имаме - би трябвало да ги дадем на Украйна, това разяснява по Нова телевизия някогашният енергиен министър Мирослав Севлиевски. Той описа, че починалият президент Желю Желев му е споделил персонално, че империите са най-опасни и най-жестоки, когато се разпадат. “Излезе прав ”, добави Севлиевски.

В студиото на Нова телевизия тематиката за даването на БТР-и на Украйна разясниха и някогашния народен представител Асен Агов и журналиста Любчо Нешков.



“За какво разкриване на защитата ни става въпрос, когато не са употребявани 30 години? ”, попита риторично Агов. Той разяснява, че България и сага и по време на Вършавския контракт няма опция сама да издържи външна експанзия, а да устои дни, до момента в който се намесят съдружниците ни. “Въпросът е част от изкуствена дискусия ”, безапелационен беше Асен Агов.



Тезата, че военната помощ за Украйна оголва защитата ни, е част от фолклора, че съдружниците ни от НАТО не са същинските ни съдружници, съобщи Любчо Нешков. “Аз не знам дали тези БТР-и стават за нещо ”, добави той.

Нешков разяснява също, че до момента сме предоставяли военна помощ за Украйна посредством продажба през медиатори. Според него е двуличие в този момент, когато помощта е директна, да се приказва за “родоотстъпници и предатели ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР