Ако момичето, с което имате връзка от дълго време, напоследък

...
Ако момичето, с което имате връзка от дълго време, напоследък
Коментари Харесай

1/3 от жените изневеряват, вижте защо

Ако момичето, с което имате връзка отдавна, в последно време става все по-хубава и наподобява все по-добре, то тогава внимавайте, тъй като е изцяло допустимо да ви изневерява. В последна сметка систематичните тренировки във фитнеса, положителният грим и промяната на дрешника притеглят доста внимание от мъжете. И изкушението става все по-голямо.

Преди няколкостотин години момиче, което изневери на половинката си, можеше и да се окаже на бесилото. В актуалния свят тя към този момент може да се държи, както желае. И това, несъмнено, е вярно.

Едно изследване откри, че почти 60% от мъжете редовно лъжат дамите си. Същото изследване сподели, че към 35% от дамите непрестанно изневеряват на съпрузите си. Затова не се изненадвайте, когато разберете, че любиматта ви изневерява.

Какви са аргументите за женската невярност? За това става въпрос в тази публикация.

Отмъщение

Една жена не е в положение да елементарни измяна. Ако тя се усмихне и ви каже, че всичко е наред, тогава можете да сте сигурни, че тя ще ви отмъсти скоро и нищо не е наред. Затова не разчитайте на това да ви се размине, в случай че към този момент сте я предали.

Липса на физическо задоволство

Разбира се, всяка жена желае постоянно да е мечтана и обичана. Но за жалост доста мъже мислят единствено за това да получат наслаждение за самите себе си и изцяло не помнят за своята жена. Затова с течение на времето тя не получава това, което желае и търси обич другаде.

Печелене на финансова самостоятелност

Когато едно момиче стартира да се грижи за себе си, тогава тя желае независимост в други области на живота си. Следователно тя може да стартира да търси външни връзки, които даже да ѝ донесат финансови облаги.

Ниска/висока самокритика

За страдание, ниската самокритика е най-честата и глупава причина за невярност от страна на дамата. Ако мъж не прави систематично похвали и дарове (може даже благи жестове) на своята половинка, тогава тя ще стартира да мисли за невярност и мъж, който може да йа даде тези неща.

Красота

Ако едно момиче през последните години наподобява все по-добре, то тогава е допустимо да ви изневерява. В последна сметка систематичните тренировки във фитнеса, положителният грим и новите облекла притеглят доста внимание от мъжете. И изкушението става все по-голямо, Пише jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР