Ако можем да направим някакъв извод от срещата с Има

...
Ако можем да направим някакъв извод от срещата с Има
Коментари Харесай

Срещата с "Има такъв народ" даде добра посока за продължаващи разговори за кабинет на промяната

" Ако можем да създадем някакъв извод от срещата с " ИТН ", то се даде една добра посока за продължаващи диалози за сформиране на кабинет на смяната. Първите стъпки са направени, те са положителни и ще продължат на експертно равнище след решението на Националния съвет. " Това сподели заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов в предаването " Офанзива " по Nova News.

За състоялата се среща сред Българска социалистическа партия и " ИТН " той разяснява, че двете страни са създали една добра параленост на първо четене на своите стратегии, с цел да се намерят общите цели и да има база, на която да се стъпи за поддръжка на кабинет. По думите на социалиста допирни точки с Има Такъв Народ са открити за
закриването на профилираните съд и прокуратура, смяна на закона за КПКОНПИ и преизчисление на пенсиите.

" На срещата личен състав на кабинет не е обсъждан. На дневен ред сега не са нито постовете, нито персоните. Програмите, задачите и политиките сега са на напред във времето. Но една последователност от служебния кабинет би бил добър знак, защото той се прави оценка добре от жителите ", добави Иванов.

Коментирайки резултатите на Българска социалистическа партия на изборите, Иван Иванов показа, че чака на идния Национален съвет на партията един справедлив отчет за аргументите, с прецизен и явен разбор по какъв начин и за какво се е стигнало дотук и какви дейности да се подхващат оттук насетне.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР