Ако мога да перифразирам Чърчил, най-сериозният аргумент срещу демокрацията е

...
Ако мога да перифразирам Чърчил, най-сериозният аргумент срещу демокрацията е
Коментари Харесай

Гонзо и Румен Радев да се сменят, искаме Цеци за Първа дама

Ако мога да преразказвам Чърчил, най-сериозният мотив против демокрацията е опит за триминутен диалог с определен на висок държавен пост непосредствено от гласоподавателите тъпунгер. Ако не вярвате, пробвайте да вземете изявление от Гонзо. Или идете на съвещания при Румен Радев. Явно нещо куца в тази система и е извънредно време директната народна власт да се размени с директни елиминации като в „ Ергенът “, „ Хелс китчън “ и „ Денсинг старс “.

Преди да обявите предлагането ми за иронично, цинично и даже детско, разгледайте този социологически феномен - малкия екран в действителност е виртуално копие на държавната система. Разправяш врели-некипели на народа, той те слуша със зяпнала уста и ти цялостни джоба. В единия случай – с есемеси и рекламки, в другия – със дотация, въпреки че в последно време тя понамаля, само че стига за хубава къщичка край Варненското езеро, в случай че си задоволително звучен ром от „ Максуда “.

За какво ни беше да привикваме конгрес на БФС, като Георги Иванов можеше да си го назначим незабавно с кастинг. Като Динко Вълев, Рълев, Туджаров, Мастагарков или все едно кой различен получленоразделен мачо от дребния екран, дето всичките наподобяват сглобявани от един и същи занаятчия в мазето на Цар Киро.

И за какво да стопираме до футбола – можеше напряко да го турнем държавен глава. Само че при несъмнено изискване – Гонзо да се събере с Цеци Красимирова. Тя таман отново е свободна след развода със Струмейтис. Ето това е Първа дама, а не оная претенциозна кощрамба Деси. Вярно, тогава ще има повече баджанаци, до момента в който в този момент ни досажда единствено Свиленски, само че ще ги преживеем. Те половината по този начин и по този начин от дълго време са подземен.

Иван и Андрей в дует с Магърдич Халваджиян стават министри на културата. Даваме на Георги Господинов и Максим Генчев по една тесла и една лопата и ги хвърляме в директна борба един против различен. Да забележим кой ще победи – филантропичното обръщение, или националния блян. Острието ще покаже.

За министър на опазването на здравето назначаваме лекар Щонова. Аман от всякакви грозотии, тя хем е секси, хем знае по какъв начин да се храни здравословно, хем шпагат да прави. Ако не е навита, запаса може да е Мира Добрева – около интервютата със столетници и интервенцията от перитонит е натрупала задоволително опит в здравната система. Или по-скоро в това по какъв начин да я заобикаляме, което си е на половина извоювана борба.

За основен прокурор мисля, че две отзиви не може да има. Божидар Боби Сарафов може да е огромен пич, само че не може да се хване на дребния пръст на Жоро Игнатов. Та той съумя да разкрие осеменителя на половин Пазарджик и да го накарат да заплаща прехрана, та няма да се оправи с SS клуб и Червения корсар ли? Само би трябвало да внимава като сервира микрофона на Любена Петрова, че тя предмети с сходна форма първо ги лапа, след това пита защо служат.

И най-после, само че не по значение, би трябвало да се съблюдават и традициите. Отборът на русокоските би трябвало да се почита и след Мая Манолова и Диана Ковачева като омбудсман да сяда Гала. И тя е руса, но е фотогенична и ще пази правото на елементарния жител да си демонстрира 50-годишните цици на Малдивите. И да пие урина за здраве рано заран. Идеално ще върви за преглъщане на говното Гонзо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР