Ако махнем целия театър, който се случва, реално сме в

...
Ако махнем целия театър, който се случва, реално сме в
Коментари Харесай

Петков към Борисов: Най-простият вариант е да подкрепите нашия проектокабинет

„ Ако махнем целия спектакъл, който се случва, действително сме в първия мандат на ГЕРБ. Пред тях има 3 избора и те са доста ясни “. Така съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано съобщи, че не е допустимо постоянно държавно управление с втория мандат и че в случай че ПП-ДБ не загърбят „ арогантността си, отиваме още веднъж на избори. “

Кирил Петков разяснява сред какво би трябвало да избира ГЕРБ . " Първият, вършат държавно управление на ГЕРБ. На малцинството, на личностите, на специалистите, програмно, както и да го наричате. И отиват при Движение за права и свободи и желаят поддръжка от хора като Делян Пеевски ", сподели Петков.

" Избор две - споделят " не можем да създадем държавно управление, отиваме на избори ". Това го чухме от Бойко Борисов ", изясни той. По думите му в този вид обаче ще изгубим 3 месеца време, европейски средства и рискуваме да станем второстепенна страна в Европейски Съюз, а Румъния да ни изпревари за Шенген. 

" Третият вид е доста елементарен - поддържат държавно управление с втория мандат . Бяхме безусловно транспарантни през цялото време със законодателната и управническата стратегия. Ако имат рецензии по програмата, няма проблем. Ако рекомендациите им са положителни за страната, ние ще ги чуем, ще ги впишем. Всичко е допустимо ", съобщи Петков, като настоя ГЕРБ да кажат ясно кой от трите избора ще създадат. 

" Ние сме споделили доста ясно, че сме подготвени да ни управляват в Народно събрание, през комисиите. Могат да викат министри всяка седмица да се изясняват ", сподели още той. Николай Денков, който е номинацията на ПП-ДБ за министър председател, трябвало да има екип, на който да се довери. Според Петков по-добър за финансов министър от Асен Василев нямало. Той щял да направи по този начин, както предходната година, дефицитът да е 3%.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР