Ако лекарите предписват плодове и зеленчуци като лекарства, биха ли

...
Ако лекарите предписват плодове и зеленчуци като лекарства, биха ли
Коментари Харесай

Може ли „рецепта“ за безплатни плодове и зеленчуци да подобри здравето? Проучване след проучване казват „да“.

Ако лекарите предписват плодове и зеленчуци като медикаменти, биха ли могли хората да подобрят здравето си единствено посредством диета? Това е теорията зад възходящия брой стратегии в Съединени американски щати, които доставят безвъзмездни артикули.

Тези по този начин наречени стратегии за определяне на артикули имат за цел да се борят със сърдечните проблеми и болесттите, свързани със затлъстяването, като или подготвят безвъзмездни пакети плодове и зеленчуци, които участниците да взимат по постоянен график, като доставят пресни партиди артикули до домовете на хората или им дават пари за закупуване на артикули.

Карол Гранд, 63-годишна пенсионерка в Тулса, Оклахома, се причисли към една такава стратегия в края на 2022 година, откакто й беше диагностициран диабет. Нейният доктор й предписа медикаменти, сподели тя, само че тя не искаше да разчита на тях вечно.

„ Казах: „ Е, това не може да е методът, по който съм ще пребивавам живота си ", сподели Гранд. „ Ако имаше друга опция, тогава бях там за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР