Ако кажем, че Dark“ е най-хубавият сериал, който Netflix някога

...
Ако кажем, че Dark“ е най-хубавият сериал, който Netflix някога
Коментари Харесай

“1899” - новата мистерия от създателите на Dark

Ако кажем, че „ Dark “ е най-хубавият сериал, който Netflix в миналото са правили в Sci-Fi жанрa, няма да преувеличим. Затова нямаме самообладание да се впуснем и в “1899 ”.

Екипът, който стои зад него, ще ни очарова с следващ план, наименуван „ 1899 “. В новия сериал се смесват няколко жанра – драма, исторически епос и не на последно място - извънреден хорър, само че без пътешестване във времето. Рязката смяна не трябва да изненадва никого, защото самите основателите настояват, че не обичат да се повтарят, само че и няма да ни спестят порядъчна правдоподобна доза тайнственост.
 Историци с апел 24 май да е народен празник 25 окт 2022 | Историци оферират за народен празник да бъде разгласен 24 май - Ден на българското слово, култура и просвета,...
Първият филмов откъс на сериала, който се чака в Netflix в края на ноември, единствено задава въпроси и дава напълно малко отговори. Но ето какво знаем за сюжета на " 1899 " досега:

Параход, претрупан с мигранти, е поел от Европа към Ню Йорк. Пасажерите на борда са с разнороден европейски генезис. Това, което ги сплотява, са очакванията и фантазиите за идния XX век и това, което ще им донесе бъдещето.



Пътуването им с парахода обаче поема в непредвидена посока. Става ясно, че различен транспортен съд, още веднъж претрупан с мигранти от Европа към Северна Америка, може би не е липсващ, както се е вярвало, а е покрай техния.

Въпреки недоволството на някои от пасажерите е взето решението курсът да бъде изменен. Но това, което откриват - или не откриват - на сякаш изчезналия транспортен съд, единствено ще трансформира пътуването им в призрачен сън...

Трейлърът на " 1899 " дава обещание забавна тайнственост под формата на странна пирамида, която може да бъде забелязана в ръцете на някои от персонажите.

Също по този начин виждаме, че събитията на парахода няма да се разминат без протест, а може би и без някаква странна форма на колективен сомнамбулизъм или зомбификация на част от пасажерите. Не знаем какво тъкмо и това му е хубавото - нямаме самообладание да разберем!

Премиерата на " 1899 " е на 17 ноември, когато в Netflix ще се появи целият първи сезон.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР