Ако искате да знаете какво означава Zig-A-Zig-Ah“, трябва да се

...
Ако искате да знаете какво означава Zig-A-Zig-Ah“, трябва да се
Коментари Харесай

Тайна на групата: Мел Би от Spice Girls отказа да разкрие значението на фраза от „Wannabe“

Ако желаете да знаете какво значи „ Zig-A-Zig-Ah “, би трябвало да се свържете с приятелите на Мел Би .

По време на изявление в епизода на " Today with Hoda & Jenna ", Мел Би беше помолена да изясни безсмисления текст от знаковия шлагер на Spice Girls „ Wannabe “, само че тя реши да да резервира смисъла му за себе си, потвърждавайки, че е „ загадка на групата “.

48-годишната Мел Би е съавтор на оглавилата класациите ария с сътрудниците от Spice Girls Гери Халиуел, Ема Бънтън, Мелани „ Мел Си “ Чизхолм и Виктория Бекъм, както и продуцентите Мат Роу и Ричард Станард – и това са единствените хора, които тя твърди, че знаят значението на „ Zig-A-Zig-Ah “.

Spice Girls' Mel B Stays Mum on Meaning of 'Zig-A-Zig-Ah' Lyric from 'Wannabe': 'It's a Group Secret'
— People (@people)
„ Измислих тази дума и не мога да ти кажа “ , добави Мел Би в изявлението. 

Водещата не беше подготвена да се откаже от въпроса. — " Това ли е това, което мислим, че е? "   — попита тя.

„ Няма да спреш да се опитваш, нали?! Няма да кажа! " , безапелационна бе Мел Би по време на рекламна пауза.

Издадена през 1995 година, " Wannabe " се изкачи до върха на класациите в над 20 страни, завладявайки слушателите с високоенергичния си поп темп и текст за това, че другарството се цени пред романтиката.

Песента е написана от позиция на Spice Girls, които приказват на предстоящ ухажор, като му споделят в припева си: „ Ако искаш да бъдеш мой ухажор, би трябвало да се срещнеш с моите другари / Нека това продължи постоянно, другарството в никакъв случай не свършва / Ако искаш бъди мой ухажор, би трябвало да даваш / Вземането е прекомерно елементарно, само че това е ситуацията. "

„ Wannabe “ включва и изключително шеговит рефрен, който е формиран от мистериозните глупости: „ Йо, ще ти кажа какво желая, какво в действителност, в действителност желая / Така че кажи ми какво искаш, какво в действителност, в действителност желая / желая, желая, желая, желая, / желая в действителност, в действителност, в действителност желая Zig-A-Zig-Ah. "



През юли 2021 година Spice Girls отпразнуваха 25-ата годишнина на „ Wannabe “ и множеството от членовете на групата се включиха в обществените медии и размишляваха върху хитовата ария.

" Zigazigahhhhhh!!!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР