Ако искате да печелите шестцифрени суми, докато работите от вкъщи,

...
Ако искате да печелите шестцифрени суми, докато работите от вкъщи,
Коментари Харесай

Работата, за която се плаща до 250 долара на час, не се изисква диплома и е дистанционна

Ако желаете да печелите шестцифрени суми, до момента в който работите от у дома, е добре да се ориентирате за работа в маркетинга.

Пандемията Covid-19 търсенето в цифровия маркетинг, откакто рецесията промени бизнеса и повече консуматори започнаха да пазарят онлайн. Три години по-късно извършването на покупки онлайн резервира високите си равнища: Дигиталните маркетолози са измежду най-бързо разрастващите се позуциите в Съединени американски щати, съгласно LinkedIn.

Очаква се броят на работните места за маркетолозите да нарасне с 6,6% през идващото десетилетие съгласно Бюрото по трудова статистика на Съединени американски щати - по-бързо от междинното за специалностите като цяло.

Уменията, които се заплащат с шестцифрени суми

Някои позиции в маркетинга изискват претендентите да имат бакалавърска степен, само че не е наложително условие за създаване на сполучлива кариера като маркетинг управител, който работи отдалечено.

Това, което е доста по-важно съгласно водещият кариерен специалист от FlexJobs Тони Франа са техническите умения: множеството маркетингови позиции изискват мощно схващане на SEO, разбор на данни и ръководство на обществени медии, наред с други умения.
 Пет урока по маркетинг, които можем да научим от Nike
Пет урока по маркетинг, които можем да научим от Nike

Компанията слага под светлината на прожекторите спортисти, освен продуктите си

Реална публикация за работа за продуктов управител в Atlassian да вземем за пример включва минимална заплата от 107 000 $, изисква 5-7 години маркетинг опит, както и съществени умения за писане, само че не включва условие за обучение.

Можете да гледате уроци в YouTube или да вземете онлайн курсове, с цел да получите документ за съответни умения – Гугъл, да вземем за пример, предлага известен документ за цифров маркетинг и електронна търговия.

Колкото по-опитен е претендентът, толкоз по-високо миебда чака да бъде заплатена трудът му. Маркетинговите мениджъри на Freelancer.com взима т до $250 на час.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР