Ако искате да останете верни на новогодишните си обещания, сега

...
Ако искате да останете верни на новогодишните си обещания, сега
Коментари Харесай

Нова година-ново аз! Безплатни курсове за фитнес начинаещи! Ето къде:

Ако желаете да останете правилни на новогодишните си обещания, в този момент имате действителен късмет да го извършите! Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa провежда ежеседмични курсове за изцяло начинаещи във фитнеса и всеки е добре пристигнал! Проектът се назовава „ Започни в този момент “ и се организира в Pulse Fitness & Spa центровете, намиращи се в градовете София и Пловдив.

Участниците в „ Започни в този момент “ не се ангажират с нищо. Няма входна такса, нито каквото и да е обвързване с клуба. Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да се включите, е да се регистрирате тук: След сполучлива регистрация ще получите позвъняване за уточняване на всички елементи.

Водещи са топ треньори и хранителни специалисти с дългогодишна процедура. По време на курса те приказват по най-важните фитнес тематики, показват вярното осъществяване на редица извършения и дават отговор на всички въпроси на участниците.

“Ще научите по какъв начин да упражнявате и да се храните вярно съгласно фитнес задачата, която имате. Ще разберете по какъв начин да редуцирате оптимално риска от контузии. Ще се запознаете с други фитнес запалянковци.” – разясняват от веригата.

Продължителността е към 1 час, а прелестен бонус са плануваните образователни материали, които съдържат най-важната информация и остават с курсистите.

Ако желаете да станете част от безплатните класове, Ви съветваме да се регистрирате още в този момент, тъй като свободните места се заемат бързо! " Започни в този момент " е късмет за смяна, късмет за здраве, късмет за един по-добър живот!!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР