Ако искате да го има този футболен клуб, във вида,

...
Ако искате да го има този футболен клуб, във вида,
Коментари Харесай

Борисов към феновете на "Левски": Вие трябва да държите акциите и управлението

Ако желаете да го има този футболен клуб, във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба. С тези думи министър председателят Бойко Борисов се обърна към почитателите на " Левски " по време на срещата си с техни представители в Министерския съвет.

Изказването на Борисов идва в миг, в който собствеността на тима е в ръцете на Георги Попов. Той е един от най-приближените до Васил Божков, който пък стои зад собствеността на главния спонсор на " сините " " Национална лотария ".

Феновете желаеха срещата поради терзанията си за бъдещето на " Левски ". В нея участваха петима представители от четири организации.

На срещата от страна на страната участват и министърът на спорта Красен Кралев, както и този на финансите - Владислав Горанов.

Националния клуб на последователите (НКП) беше показана от ръководителя Степан Хиндлиян и члена на управителния съвет Димитър Костадинов, който е брат на Любомир Костадинов-Младежа, определян като най-влиятелната фигура измежду крайните почитатели на сините.

От другата огромна фенска организация " Ултрас Левски " беше ръководителят ѝ Адриян Петров. Тръстът " Синя България " беше представлявана от ръководителя Даниел Стрезов, а сдружението " Сини сърца " - от Илия Христов.

Как властта даде поръчка за интервенция в хазартния бизнес - тук.
Какво сподели Борисов - тук.
Какво целят препоръчаните промени в
хазарта съгласно Божков - тук.
Какво ще се случи с бизнеса на Васил Божков - тук.
Всичко по тематиката - тук

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (37)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР