“Ако искаш нещо да не стане, правиш парламентарна комисия, това

...
“Ако искаш нещо да не стане, правиш парламентарна комисия, това
Коментари Харесай

Камен Алипиев: Който помага на правосъдието, си дава сам имунитета

“Ако искаш нещо да не стане, правиш парламентарна комисия, това е аксиома за българската политика ”, това разяснява в “Пресечна точка ” по Нова телевизия журналистът Камен Алипиев. Той разяснява дебата в Народното събрание и изрично съобщи, че в случай че един политик в действителност желае да оказва помощ на правораздаването, би трябвало да самичък да си даде имунитета. “Ако е чист, свободен човек - да го направи ”, прикани Алипиев.

Кедъра не пожали част от дейните участници в дебата в Народното събрание. По негови думи, Има Такъв Народ са създали нещо неповторимо, като са спечелили изборите и не са създали нищо, а в този момент са там по благосклонност с гласове на други партии. Той съобщи също, че Радостин Василев е предал към този момент две партии и е подготвен за трета. “Остава да сложат Йордан Цонев за ръководител на комисията за имунитетите и това ще е към този момент върха ”, възкликна журналистът.

“Как единствено ни се обърна живота, Тошко Йорданов да се изрича в Народното събрание ”, репликира го радиоводещата Надя Брайт. От гледната си точка на комедиант тя акцентира, че депутатите не са смешни, а по-скоро жалки.



Тя обаче не спести рецензиите си и към Кирил Петков, който съобщи, че е подготвен самичък да си даде имунитета. Според нея това не трябва да измива виновността му, че дружно с Бойко Рашков е провел изцяло противозаконния арест на Бойко Борисов. Според нея не трябва да се приказва за прокуратурата като цяло само като за “бухалка ”, тъй като по този начин се подрива доверието в цялото правораздаване в България. По оценката на Брайт, българските депутати са надминали в обвиняванията си към правосъдната система даже някогашния американски президент Доналд Тръмп, който също е обвиняем сега.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР