Ако имате проблеми с това, че телефонът ви от серията

...
Ако имате проблеми с това, че телефонът ви от серията
Коментари Харесай

Google Pixel 3 не запаметява направени снимки, оплакват се потребители

Ако имате проблеми с това, че телефонът ви от серията Гугъл Pixel не записва фотоси, не сте сами. Според данниите на Reddit и личните конгреси на Гугъл, някои притежатели на модели Гугъл Pixel 3, 3XL, 2 и 2XL – и евентуално и на други телефони с Android – изпитват бъгове, при които фотосите изчезват скоро откакто са били снимани.
Проблемът поражда откакто извършите фотография с Гугъл Camera и по-късно заключите телефона или превключите към друго приложение. Някои хора, които изпитват казуса, споделят, че в тяхната изложба ще се покаже мини изображение; обаче, когато избират фотографията, тя изчезва. The Verge отбелязва, че другите консуматори оповестяват, че на първо време фотографията може въобще да не се появи в галерията, само че ще се появи по-късно.

Собствениците на телефони с Android са завзели обществените медии, форумите на Гугъл и Reddit, с цел да изразят недоволствата си от „дразнещата“ неточност и да търсят решения. Reddit потребителите erbat и Omega192 оферират или да изключите HDR опцията , или да оставите приложението на камерата отворено, до момента в който HDR не завърши обработката. Omega192 споделя, че той е консуматор на Nexus 5X, тъй че наподобява, че казусът е необятно публикуван в телефоните с Android.

Според The ​​Verge някои притежатели на телефони като Moto Z2, Moto E4 и Galaxy S9 също оповестяват за грешката. Това евентуално значи, че казусът е обвързван с приложението Гугъл Camera въобще, вместо да е проблем, характерен за устройството.

Дали бъгът в действителност е обвързван с HDR е непотвърдено и Гугъл към момента не е направил коментар по въпроса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР