Ако имате подозрения, че вашият партньор ви изневерява, това в

...
Ако имате подозрения, че вашият партньор ви изневерява, това в
Коментари Харесай

6 червени флага, които са сигурен знак, че той ви изневерява

Ако имате съмнения, че вашият сътрудник ви изневерява, това в доста случаи може да се окаже правилно. Ние дамите имаме шесто възприятие за тези неща и постоянно усещаме вътрешно, когато нещо не е наред. Тези мисли и подозрения могат да бъдат много мъчителни и ни карат все по-силно да желаеме да разберем истината. 

Затова през днешния ден ще ви представим няколко отличителни черти в държанието на един мъж, който:

Не си прави труда да спори с вас

Споровете са изцяло всекидневно събитие във връзката сред двама души. Но, в случай че забележите, че той към този момент няма интерес да потвърждава правотата си пред вас, това може да значи, че за него към този момент не е значимо да оправя ситуацията. Това е знак, че сътрудникът ви се е предал и е траял напред, евентуално с друга жена.

Непрекъснато ви ревизира

Когато вашият сътрудник ви изневерява, той би трябвало да знае къде сте и какво вършиме когато и да е. Така той може да възнамерява срещите си с други дами, без да бъде заловен. Ако постоянно ви пита къде сте и по кое време ще се приберете, може да не е тъй като му липсвате. Опитайте ненадейно да измененията графика си и вижте по какъв начин ще реагира. За това държание има и друга причина - виновността от личното му държание. Опитва се да вмени на вас, че вършиме нешо неправилно, до момента в който същинският нечестивец е той.

Твърде сериозен

Ако вашият сътрудник е прекомерно сериозен към всичко, което вършиме или казвате, евентуално нещо не е наред. Може да не значи безусловно, че ви изневеряват, само че би трябвало алената лампичка да светне. Вашият мъж може да се среща с друга жена, с която да ви съпоставя. Не би трябвало просто да приемате това държание. Изправете се против него и му кажете, че се напрягате под тежестта на непрекъснатите му забележки.

Постоянно си ревизира телефона

Всички държим телефоните си в ръка непрекъснато, само че въпреки всичко има някои неща, които могат да ви подскажат, че не става дума нормално скролване във Фейсбук. Ако вашият сътрудник получава вести и ревизира телефона си постоянно, това може да значи, че си написа с някого. Ако навиците му, свързани с използването на телефона се трансформират, това също е знак, че нещо се случва.

Крие телефона си

Класика в жанра - телефон, подложен с екрана надолу, ключова дума за отключване - все способи, посредством които той се пробва да скрие нещо от вас. Наблюдавайте го - в случай че взема телефона си в банята, евентуално не е с цел да слуша музика, а с цел да си чати с някого.

Промяна в навиците

Напоследък мъжът ви употребява повече парфюм, къпе се по-често и оформя брадата си по-прецизно? Когато сме във връзка започваме да се усещаме все по-комфортно с индивида до себе си и не се грижим за външния си тип чак толкоз доста. Когато вашият сътрудник стартира да се облича добре, преди да напусне къщата, това може да е знак, че се среща с някой различен. Просто си спомнете по какъв начин изглеждаше той на първата ви среща. Вероятно типът му е бил безукорен.

***

Каквито и опасения да имате, те не са знак, че той безусловно ви изневерява. Най-добрият ход в сходни обстановки е да поговорите с колегата си и да видите дали той е откровен с вас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР