Ако имате някое излишно килце, можете да го стопите, като

...
Ако имате някое излишно килце, можете да го стопите, като
Коментари Харесай

Свалете 8 кг за 2 седмици с тази супа

Ако имате някое ненужно килце, можете да го стопите, като започнете да се храните по режим на основата на зеленчуковите супи. В рамките на две седмици може да се разделите с от 5 до 8 кг.

При въпросния режим супите се използват не по-малко от три пъти дневно. Но могат да се похапват и по-често при възникването на възприятие на апетит.

Колкото повече чорба ядете, толкоз по-бързо повече се забързва процесът на намаляване. За ден е разрешено да изядете 2-2.5 литра чорба, която може да е приготвена от предния ден. Но най-добре е да е напълно прясна.

Основа на диетата е специфичната зеленчукова чорба. За приготвянето ѝ би трябвало да вземете 6 глави лук със междинен размер, няколко домата, 1 дребна глава зеле, 1 връзка целина.

Залейте ги с вода, прибавете сол и пипер на усет. Варете на мощен огън 10 минути, по-късно на муден, до момента в който супата стане подготвена.

По време на диетата не би трябвало да употребявате рафинирани артикули, захар, алкохол, самун, газирани питиета, мазна храна и пушени меса.

Ако се затруднявате в правенето на меню, което да хапвате по време на супената диета, можете да спазвате и рекомендациите, което в този момент ви предлагаме.

През първия ден хапнете чорба и всевъзможни плодове без банани. Като напитка можете да консумирате неподсладен чай, кафе или вода.

 Свалете 8 кг за 2 седмици с тази чорба

Втория ден можете да ядете чорба и зелени зеленчуци. Въздържайте се от царевица и бобови. На вечеря изяжте един печен картоф с олио.

Третият ден е за чорба, плодове и зеленчуци (но без картофи). Четвъртия ден хапнете чорба, плодове и зеленчуци, обезмасленото мляко.

През петия ден яжте чорба и порция говеждо месо, а на шестия ден - чорба, говеждо и листни зеленчуци.

Специалистите поучават да пиете доста вода по време на диета и да я повторите най-рано след 2 месеца.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР