Ако имате нужда от второ медицинско мнение или се интересувате

...
Ако имате нужда от второ медицинско мнение или се интересувате
Коментари Харесай

МЕДИКЪЛ ТУР 2018: Безплатни консултации във Варна и Шумен

Ако имате потребност от второ здравно мнение или се интересувате от опциите за диагностика и лекуване в чужбина, и живеете в региона на Варна или Шумен, тази опция е за вас. Експертите на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ ще бъдат във Варна на 26 януари, петък, и в Шумен на 27 януари, събота, с цел да оказват помощ на пациенти от района с безвъзмездна консултация на място.

Консултациите се правят с авансово записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402. Пациентите би трябвало да донесат всички медицински документи, с които разполагат досега – епикризи, образни проучвания и други След като се срещнат с тях, специалистите на „ Медикъл Караджъ “ могат да предложат подобаващи лекари и клиники в чужбина, както и да спомагат за контакт с лечебните заведения зад граница.

Инициативата „ Медикъл Тур “ на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ продължава и през 2018 година с визити в огромните градове на страната. През 2017 година специалистите на центъра спомагаха с съвещания на място в 10 обитаеми места, от които се възползваха стотици пациенти.

По време на самостоятелните срещи специалистите се срещат с всеки съответен случай и здравната документи по него, и дават информация за опциите за приемане на второ мнение и медицински услуги в близо 100 лечебни заведения в 6 страни по света. При нужда пациентите получават подпомагане за контакт с едно или повече лечебни заведения, с цел да създадат своя осведомен избор. Те могат да разчитат и на помощ при организацията и логистиката при приемане на медицински услуги в чужбина. Благодарение на опита си и построените трайни взаимоотношения с едни от най-хубавите клиники в Турция, Израел и Европа, специалистите на „ Медикъл Караджъ “ имат опция да спомагат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-хубавите експерти и лечебни заведения в света, напредването на документите, организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и следенето след завръщане на пациентите вкъщи. Тези услуги са изцяло безвъзмездни за пациента.

През последните години от ден на ден хора по целия свят търсят медицински услуги отвън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често поради по-ниски цени или по-кратки периоди за достъп до доктор, до момента в който тези от България и Балканските страни нормално търсят в чужбина услуги, които не се оферират в страната им или по-високо качество. Пациенти от България най-често се обръщат към лечебни заведения в чужбина за лекуване на онкологични болести, ревматологични и комплицирани хирургични проблеми, инвитро оплождане, лекуване на наднормено тегло и диабет и други

Ако желаете да се възползвате от опцията за безвъзмездна консултация във Варна и Шумен на 19 и 20 януари, обадете се за записване и спомагателна информация на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР